![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu azi am papat asa:
MD: painica conforma (neprajita) cu iaurt 0% P: 2 ficatei si 2 pulpe de pui cu salata de salata verde, gogosar si castravete. C: ma tot invart si nu stiu ce sa gatesc. parca nu am chef de carne dar nici de salate. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oua? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie mi-i pohta de ceva dulce, insa rezist pe baricade!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am mancat 2 ciorchini de struguri albi si atat si in vreo 2 ore maxim ma si culc.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai orezul basmati il fierbi cu apa si putina sare. Cand scade apa pui lapte degresat si fructoza (dupa gust). Mai poti pune scortisoara pe deasupra. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deci nu il fierb in lapte, cum fac orezul normal... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Saru`mina! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da.
Sa nu crezi ca eu il fac, de-abia stiu sa fac oua prajite. Mama e cu mancarea. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mama rulz, ca intotdeauna, indferent cine e mama. Nici mie nu-mi iese mincarea asa gustoasa ca a mamei. :|
|
|
|
![]()
|
|
Vaz ca ati dat bir cu fugitii...
md: Cafea gustare: rosii cu brinza cu mucegai cina: varza calita cu costita la cuptor ca nu mi s-o terminat pofta de varza + Am mai gustat 3 creveti prajiti- ca nu am voie chestii marine, ca au iod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D cafea numai ca aseara am mancat ca o fraiera kaiser cu ardei capia cu o pofta ca azi cred ca aveam in plus sute de grame(mi-am batut joc de cele date jos cu inotul)
Pciorba manzat cu o groaza de legume,frigarui de pulpe pui cu mujdei de usturoi facut cu iaurt 0%,salata verde spaniola(foarte multa),cafea,cioco(2 patratele),inainte un pahar de bere ca de obicei C fidea din grau dur fiarta 2 min sos de rosii,busuioc,ciuperci nectarine mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
sambata:
md: omleta cu branza si carnaciori+ salata( rosii, castraveti, ardei iute) p: sarmale in frunze de varza fara pic de orez + o lingura smantana 12% s: doi pumni de seminte de floarea soarelui si un ceai de fruscte de padure uscate, neindulcit duminica: md: doua felii telemea, un ardei mare gras si verde, doi castraveti si 2 felii grosute de muschiulet p: doua ciorchine de struguri s: supa de legume (fasole verde, conopida, praz, ardei, rosii, brocoli) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:54 PM |
|