![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
De maine ma intorc aici, nu vreau sa mai pun iar 25 kile! Din cate am analizat Monti merge foarte bine is in sarcina. Daca iar n-o sa am pofte cred ca o sa pot tine linistita faza 2.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo Altheea! Sincer eu cred ca este si mai sanatos pentru copil sa mananci in felul asta.
Te asteptam cu meniul zilnic. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu :
MD: cafea decoefinizata cu lapte 0,1 si atit dupa aia la vreo 2 ore m-o lovit foamea si am ingurgitat niste varza, vreo 3 linguri maxim (era la indemina si mi-o facut cu ochiul) mai incolo se presupune orez basmati chior cu niste legume lesinate si piper ...si om mai vedea ...Da ` am o pofta de dulce de ma ia cu rau la lingurica! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ia-ti cioco neagra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau caise uscate. Sau fructe, mai bine. Orice fructa dulce oricum e mai buna decat orice altceva cu chimicale din comert.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Si eu,si eu!
Md -cafea G- vreo 5 boabe de struguri P- ciorbita de fasole cu ciolan G- tot struguri C-ciuperci la cuptor cu putin cascaval |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi:
MD: Fulgi de ovaz cu iaurt 0% P: Ciorba de legume, cotlet de porc tavalit prin praf de migdale, boia, piper si sare si cateva linguri de praz cu masline. C: Vreau sa fac niste Cordon Bleu de pui cu salata verde |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi: D ficatei de pui cu 2 oua
P ciorba de manzat cu legume,piept de pui la gratar cu salata de rosii,castraveti,ardei,cafea cioco(2 patratele) si lapte 0% Gpere Cmere |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Meniul meu pe ziua de azi:
MD- oua prajite, paine filosofala, ardei, ceai G- mar P- ciorba de dovlecei, aripioare de pui, putina mancare de linte, salata, mujdei, ceai, placinta de mere conforma C- doua mere, nuci This post has been edited by bookaholic: Oct 12 2009, 11:23 AM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetele! Zi mohorata azi prin urbea noastra (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Meniul meu pe ieri :
D: nimic, m-am trezit direct pentru pranz P: muschi umplut cu ciuperci, ceapa si ce-a mai bagat mama conform si sos olandez conform C: la fel ca la pranz ca a iesit tare bun Am si eu nevoie de un sfat. De azi incep masterul si trebuie sa ajung la ore direct de la munca si o sa termin cam pe la 9 seara. Oare cum sa fac cu mancarea? In primul rand nu rezist pana la 10 cand ajung acasa sa mananc si in al doilea rand si asa imi aduc la munca mancare pentru pranz, nu stiu unde as mai inghesui si alta mancare pentru cina. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
dimineata: prune si pere
pranz: o salata mare ce contine: morcov, telina, ardei gras verde si sardine in sos de apa si ulei. seara: inca nu stiu ce sa fac de mancare |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:26 PM |
|