![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-October 09 Member No.: 7,255 ![]() |
Dragutelor, la ce anume spuneti voi "paine filosofala"?De asemenea, spuneti-mi si mie care marci de paine sunt conforme si unde la gasesc (sunt bucuresteanca).
Vineri C: struguri Sambata: MD: fritatta cu legume (2 oua, un pic dovlecel, ceapa, 1/2 gogosar, 4 ciuperci, 1/2 canuta parmezan, o lingura ulei masline) la cuptor G: nuci P:vinete cu rosii si mozzarella, la cuptor C: 2x mere+pere Duminica: MD: 2.5 pesmeti cu vinete la gratar, o lingura ulei de masline, o lingura otet, menta,patrunjel +un pahar sana G: nuci P:2 mere C: paste al dente cu sos de rosii, ceapa, ciuperci, busuioc (fara ulei) Luni: MD: 2.5 pesmeti cu magiun + o cana lapte 0.1% Inteleg ca pesmetii n-ar fi asa de rai dc m-as feri sa-i combin cu grasimi. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
'Neata, Doamnelor!
Meniul meu de ieri : D: omleta, cu ciuperci , ceapa , ardei + salata de rosii P : ciorba de fasole verde cu smantana, aripoare de pui picante C : alune Meniul meu de azi : D: iaurt 0,1+fulgi de secara P: tot ciorba de fasole verde, piept de pui la gratar+ceva salata: castraveciori, rosii, sau gogosari murati C: fructe (dupa ce imi fac aprovizionarea, ca le-am papat pe toate. E bine ca decand cu Monti i-am obisnuit si pe puii mei sa manance la cina mai mult fructe, asa ca trebuie sa "reconstitui" stocul destul de des.) Va doresc o zi superba si o saptamana usoara. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Xtina, piinea filosofala o gasesti la fisierul cu linkuri pentru retete montignac sub numele de Painea filozofului.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Daca mai aveti nelamuriri va rog sa le postati in topicul intrebari legate de bucataria montignaca.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D 2 felii vasa cu magiun de prune,cafea cu lapte0%,fulgi de ovaz cu lapte si germeni de grau
P varza cu kaiser la cuptor,un pahar de vin ,cafea,cioco 70% cacao cu portocale(3 patratele) C fructe:pere cred si mere |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
MD: cafea cu lapte 0,1, fara nimic
D: carne fiarta si salata de rosii inghitita intre tispe telefoane cina: Oi vedea... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
MD: Lapte, fulgi de ovaz, ceai verde, 3 felii de prajitura si apoi mi-am dat seama ca era cu unt! Am comis-o!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
MD- o mandarina, putina paine filosofala cu gem fara zahar, ceai, placinta conforma de mere
G- o para P- ciorba de dovlecei cu smantana, macrou afumat in ulei C- tot ciorba de dovlecei, ciocolata neagra 70%, ceai This post has been edited by bookaholic: Oct 13 2009, 11:59 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Aseara am mancat spaghete integrale al dente cu sos de rosii si ciuperci.
md: branzica de vaci degresata+ o lingura smantana 12%+ ardei gras p: spaghete integrale al dente cu sos de rosii si ciuperci ramase de aseara s: inca nu stiu + prune |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetele!
D: iaurt cu fulgi de ovaz P: carnati cu conopida murata G: alune C: vinete cu cascaval |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 08:04 AM |
|