![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am uitat sa daug pe ziua de ieri o cafea cu lapte si fructoza si doua mere mai pe seara. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
MD lapte cu cereale
P: tocanita de vitel cu legume G: migdale si struguri C : pui si salata |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D pere,cafea cu lapte 0,1%,vasa cu magiun,fulgi de ovaz cu lapte
P varza cu kaiser,un pahar de vin sec,cafea cu lapte 0,1%,cioco cu aroma de portocale(3 patratele) G pere si mere Cprobabil fidea di grau dur,fiarta al dente(2 min),rece din frigider cu sos de rosii,masline,busuioc,ciuperci,cald. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Ieri am dat-o in bara rau de tot. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) . Dimineata nu am avut timp sa mananc deloc si am ajuns toata lumea a fost imbracata mai de toamna)si cu o foame imensa, asa ca m-am dat urgent la ce era prin frigider.Am gasit pilaf de orez cu pulpe dezosate de pui , la care am mancat niste castraveciori cornison grozavi. Si ca sa pun si "capac" la festin am mancat si o jumatate de felie de tort. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) E prima oara decand am inceput Monti ca am sarit rau de tot peste cal. Imi vine sa imi dau palme. Drept pedepsa, nu am mai mancat decat o mandarina aseara.
Azi nu stiu ce mananc, ca sunt foarte suparat pe mine. Cred ca calcul meu face figuri, a iesit o varza din tot ce am scris, sau eu nu mai reuesc sa imi revin dupa prostia facuta ieri. "Traduc" acum : Am ajuns ieri dupa 17 acasa, inghetata bocna (ca la noi a venit iarna cu vant de Siberia, lapovita si apoi zapada si bineinteles ca toata lumea era imbracata mai de toamna "calduta" si cu o foame imensa.... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Pirigoce, pentru a indrepta mica ta scapare trebuie sa mananci cat mai multe chestii verzi care au un indice glicemic foarte foarte scazut. Nu trebuie sa fii asa de dura cu tine, se mai intampla si in nici un caz nu trebuie sa rabzi de foame. Azi poti incerca castraveti cu salata cu ardei si cu ceea ce-ti mai place tie cu ig foarte mic.
Meniul meu pe ieri: D: omleta cu cascaval si sunca si cu o rosie P: pulpe de pui cu brocoli G: alune C: ciorba de fasole cu smantana, peste cu lamaie si un varf de maioneza si cateva smochine uscate. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Aseara am mancat un pic de ciorba de legume de la mama ( nu prea mi-a placut, asa ca am mancat putin), salata de alge de mare cu somon afumat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ... o felie de tort cu frisca Am rezistat la saratele, la visinata si la toate celelalte, dar tort am fost obligata sa mananc pentru ca mi-a dat nepotu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Meniul de azi: md: struguri gustare: prune si un mar pranz: Branzica de vaci degresata cu doua linguri de smantana 12% si ardei gras cina: am in frigider o zburatoare de casa cu care nu stiu ce-o sa fac inca Trebuie sa cumpar si eu faina de naut, insa nu am gasit pe nicaieri inca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De la o vreme am o pofta de fructe, ceva de speriat. Eu care mancam un mar o data la doua saptamani. Nu am pofte de dulciuri (si asta ma mira peste masura) si refuz painea fara nici o urma de indoiala sau regret. Macar ca kilogramele se incapataneaza sa mai stea cu mine o vreme, ma simt mai usoara si chiar ma misc mai usor. Si ca sa lungesc lista de ciudatenii, m-am constipat . Prunele nu-si fac treaba pentru care sunt creeate. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am facut-o lata in ultimele zile pentru ca desi am gatit, nu prea am avut timp sa maninc ce am gatit... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-October 09 Member No.: 7,255 ![]() |
Meniul de ieri:
MD: Struguri P: somon la cuptor cu salata de toamna: telina, gulie, morcov, varza rosie cu maioneza de casa C: struguri, 1 mar, 1 mango |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D pere,cafea cu lapte,fulgi de ovaz,2 felii de vasa cu magiun
P varza cu piept de pui la gratar,ciuperci cu maioneza,salata mare de rosii,castraveti,ardei,ceapa,un pahar de vin rosu sec,cafea cioco 70% cacao G fructe C fidea al dente cu sos de rosii cu ciuperci |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
nici nu mai zic azi ca am sfeclit-o inca de dimineata. pai daca a facut soacra-mea gogosi...io cum sa rezist? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Dar recuperez la cina: pastrav cu legume la cuptor |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:50 PM |
|