![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Dupa "festinul" de ieri, meniul meu de azi :
d: un mar, iaurt 0,1 P: salata de cruditati (rosii, ardei, ceapa, castraveti) amestecata cu un pic de friptura de piept de pui C: un mar si o mandarina |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Meniul meu:
MD- paine filosofala prajita, gem fara zahar, ceai G- mar P- paste integrale cu sos de rosii cu ton si masline C- crackersi din branza de burduf, ceai |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
md: cafea
d: salata c: prosciutto umplut cu brinza, verdeturi si kapia, oua umplute (musacaua nu am gustat-o inca) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Meniul pe ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz P: snitele cu rosii si cu branza cu mucegai C: salam cu cascaval si mai tarziu o para Fides, nu stiu cum ai rezistat sa nu gusti pana acum din musaca. Sa ne spui si noua cum a iesit |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi,joi D cafea cu lapte,3 felii de vasa cu magiun,fulgi de uvaz cu lapte
P brocolli co cascaval ras,smantana si ou la cuptor,piept de pui la gratar,ciuperci cu maioneza si usturoi,iaurt,un pahar de vin,cafea cu lapte,cioco(3 patratele) G migdale C fructe:mere |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi:
MD Cafea cu lapte D Salata marisoara, oua umplute C Mousakas de dovlecei Monti (care a iesit bestial de buna!!!) dreasa cu sminina (in farfurie) si desert: vreo 50 ml de vin (jumatate de pahar) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz P: oua fierte cu branza, rosii si sunca si o para C: carnati cu castraveti murati si cioco |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-October 09 Member No.: 7,255 ![]() |
Meniul de miercuri :
MD: iaurt zdravan Napolact cu fulgi ovaz, caise, smochine si prune uscate ( a fost minunat, da' nu stiu la ce m-am gandit cand mi-am luat iaurt zdravan in loc de cel degresat...) P: pui la gratar cu salata de telina,varza rosie, morcov, gulie , maioneza de casa (a fost minunata salata) C: am ajuns noaptea acasa asa ca am sarit peste Joi: MD: iaurt usurel Napolact cu fulgi ovaz, caise, smochine uscate P: pui la gratar cu salata de telina,varza rosie, morcov, gulie , maioneza de casa C: un castron mare cu ciorba de dovecel,fasole verde, mazare, rosii, ceapa, telina dreasa cu smantana si ou Vineri: MD: 2 mere, o pauza, 3 pesmeti cu magiun de prune fara zahar P: salata cu rosii, ardei, ceapa, fasole rosie (conserva), avocado, ulei de masline si suc de lamaie This post has been edited by xtina2005: Oct 16 2009, 12:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Bonjour, dragelor! No, sa va spun si care a fost meniul meu nontiganc azi
- mic dejun: cafea cu lapte 0,1 - dejun: salata de rosii cu castravete, ceapa si masline si piept de pui bagat in bacon cu garnitura de ciuperci, toate la gratar - cina o sa fie, cred, o natie de ratatouille montiganc insa o sa ii pun si carne de vitel (am cumparat azi carne de vitel proaspata, o nebunie, roza si frageda!) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D cafea,lapte 0%,2 felii vasa cu magiun,fulgi de ovaz cu lapte
P ciorba de fasole boabe,brocolli cu cascacval,smantana,ou, la cuptor,cafea cu lapte0%,cioco (3 patratele) C probabil nimic pentru ca nu mai pot nimic(cred eu acum) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:46 PM |
|