![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: 1 mar, iaurt 0,1+fulgi de germeni de grau +caise uscate P: fasole batura cu carnati si castraveciri murati C:2 piersici Va doresc o seara frumoasa si linistita, sau cum vreti voi sa fie ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi,sambata D cafea cu lapte0,1%,ficatei cu ou
Pciorba de fasole boabe cu ciolan afumat,varza la cuptor,un pahar de vin ,cafea cu lapte,cioco G probabil fructe |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: un sandwich di sunca de piept de curcan cu branza felii si castraveciori murati P: ciorba de legume cu smantana, pastrav la gratar cu mujdei de usturoi C: 1 mar , 2 piersici |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am facut-o lata azi. Pizza neconforma.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am facut-o si mai lata... (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D ficatei cu ou,cafea lapte 0,1%
P ciorba de fasole cu afumatura si ceapa cu ulei,cafea,lapte0%,cioco(2 patratele) C pere,kiwi Lasati fetele ca mai puteti sa mancati pe langa,va permite greutatea;aratati foarte bine amandoua asa "grase" cum credeti ca sunteti. |
|
|
![]()
|
|
Fetele! Am gasit avocado la alimente interzise,iar pe site-ul Montignac cu indicele glicemic 10;este sau nu interzis?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Melcri, eu intotdeauna ma iau dupa site-ul oficial. Deci eu zic ca e oki. Oricum, am mancat avocado si nu mi-a afectat cu nimic greutatea.
Meniul meu pe vineri: D: iaurt cu fulgi de ovaz si wasa cu dulceata de mure cu fructoza P: salata cu salata, ou, sunca, rosii etc C: smantana cu branza si cu ridichi si mai incolo o para Sambata: D: iaurt cu fulgi de ovaz si scortisoara G: cioco P: ciorba de legume cu smantana si chiftele cu salata de varza C: pui cu bacon rosii si brocoli in sos barbeque |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu deocamdata doar cafea. Am adormit la ora 7 dimineata si m-am trezit la ora 4 si ceva.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu zic ca e conform avocado. Mie nu-mi place... (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif)
Meniul meu: MD- oua prajite cu paine filosofala, rosie, ceai P- ciorba de fasole, secretul cuptorului, papanasi conformi cu smantana si gem fara zahar Si o sa mai mananc probabil niste fructe ceva... Fides, cafeaua nu-i mancare! (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) This post has been edited by bookaholic: Oct 18 2009, 08:59 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:28 PM |
|