IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
lotte
post Jun 9 2009, 05:36 PM
Post #71

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Carmen, noi doua suntem oropsite de soarta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Sa stii ca si eu am mancat acum doua zile lapte cu cereale, si cateva visine, si am spus ca mor de burta. Combinatia lapte-fructe nu e recomandata.
O sa incerc sa mananc doar doua fructe pe zi, sa vedem unde ajungem.
Deocamdata am 55kg, si zic merci ca peste cateva luni cine stie unde ajung.
Go to the top of the page

+Quote Post
tiana
post Jun 9 2009, 05:38 PM
Post #72

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

buna seara ,azi praf si pulbere meniul meu
md cafea
g 2 mere
p-la ora 17 cascaval cu rosii
c- (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) spanac cu pui si rosii merge?

+Quote Post
ghemotoc
post Jun 9 2009, 05:50 PM
Post #73

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

E chiar foarte bine.

+Quote Post
kalua
post Jun 9 2009, 05:56 PM
Post #74

Musafir

Roxanici, mai bine fa-ti niste analize si vezi ce-i cu fierul. Asta constipa, sa vezi ce bucurii iti face daca trebuie sa iei. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
alexty
post Jun 9 2009, 08:33 PM
Post #75

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Meniul meu de azi:

MD: (am fost sa-mi fac analizele de sange, asa ca am inceput micul dejun cu 0.5 l apa dupa ce mi s-a recoltat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) 1 mar mare, 1 painica filozofala cu dulceata de mere home made, iaurt 0% cu fulgi (ce-mi ramasese de ieri) si o cana cu lapte 0%
P: iahnie de linte, salata de rosii cu castraveti, o chifteluta si 1 feliuta de telemea de vaca
G: putin tortulet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , o caisa, o para
C: o bucatica piept de pui la teflon cu o rosie, un castravete, o felie de branza, o felie de cascaval si un rest de pate de ficat (trebuia terminat, l-am mancat cu noduri)

+Quote Post
kalua
post Jun 9 2009, 09:42 PM
Post #76

Musafir

Hai si eu cu meniul meu:
md: cafea
p: doua piersici, apoi un pateu de ton cu crackers lipidici si un sfert de kil de rosioare (de Sicilia, bune de nu-i adevarat)
c: un ananas intreg. Vineri sau sambata, inainte de a manca ananas, am spus ca poate fac o cura mica de ananas cat sunt singura acasa, dar mi-au trecut gandurile astea dupa ce l-am mancat. Si ieri apare Mr. kalua victorios de la cumparaturi cu 4 (!) bucati de ananas, ca m-a auzit el pe mine spunand ceva in genul ca vreau sa mananc fructe de-asta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acu', vreau, nu vreau, l-oi manca. Mi se pare cu ceva mai bun decat ala de sambata.

Ma uit acum ca-i cam putin ce-am mancat. La noi pe 26 luna asta e nu numai incheiere de luna, ci si de an financiar si parca au innebunit cu totii, cred ca daca as fi avut mai mult timp de respirat mi s-ar fi facut pofta de una, alta. Iar acasa mi-am executat bucataria in liniste, in timp ce-am vorbit cu nemiluita la telefon (ce chestie, de parca ar fi stiut ca-s singura si ma pot intinde cat vreau, m-a sunat o fosta colega de liceu care-i in Italia si cu care n-am mai vorbit de vreun an jumate, apoi o prietena si colega care-i in concediu in Grecia acum si la urma am mai tras si-o vorba lunga cu mama). Gata, acum, ca v-am dat raportul, ma duc sa ma culc ca azi noapte am prins numai aproape 4 ore de somn.

+Quote Post
ghemotoc
post Jun 9 2009, 09:51 PM
Post #77

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Abia am terminat si eu de mancare (e 15:50 acum la noi). Am incercat sa mananc crackeri lipidici cu salata dar parca nu merge. Trebuie sa gesesc o combinatie care sa-mi placa... cred ca cel mai bine merg cu bere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
cryst
post Jun 10 2009, 12:15 AM
Post #78

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Azi am mancat:
MD: iaurt cu musli ,o cafeluta
P:ciorbita ,sufleu de spanac(aici am folosit faina de mazare)
G:piersici ,o descofeinizata(am fost cu sotul la cumparaturi si am luat si noi o pauza la un bar)
C:cascaval,crenvusti de pui
Acum pregatesc petrecerea fiicei mele(ziua ei este deabia in iulie dar i-am promis ca o sa i-o fac inainte de sfarsitul anului scolar,daca are note bune) si sunt in alergaturi,a invitat 40 de copii.

+Quote Post
Mami de Rares
post Jun 10 2009, 10:54 AM
Post #79

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucharest
Member No.: 6,054

M-am alaturat si eu de ieri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred am 62-63KG si as vrea sa dau jos vreo 7 kg.

meniul de ieri:
MD: ou fiert si o felie de file cu rosie si castravete, o cafea
G: cirese, struguri, caisa
P: friptura de caprioara cu salata de rosii si castraveti
G: un singur cub de cioco 75%
C: O salata mica cu ton, salata verde rosie si mozarella

azi:
MD: iaurt cu fulgi
G: doar cirese
P: reteta Monti: orez integral (inlocuit si orez brun ca asta aveam in casa) gratinat, cu vinete- mirosea super aseara cand l-am facut, abia astept sa mananc azi. + salata verde cu rosie si castravete.
C: inca nu stiu, salata cred

Intrebari: 1. La faza 1 reteta Monti de pranz cu orez brun, IG 50 combinat cu legume(vinete, rosii si ceapa) e ok?

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 10 2009, 11:51 AM
Post #80

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neata ! ...la pranz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Md - praji din soia cu mere , cafea cu frisca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
P - salata de fasole cu usturoi si ton
G,C - planuiesc fructe

Da, ciresele nu prea lasa acul cantarului sa se miste in sens descendent. Pe mine nu ma ingrasa da` nici nu ma lasa sa scad. M-am gandit eu ca fiind vara as vrea totusi un 48 kg si ma tot lupt cu un amarat de kg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) greu se duce...cred ca asta e greutatea optima pt mine...chiar ca regimu` asta nu ne lasa sa scadem mai mult decat trebuie...

Mami de Rares, de ce nu-ti indulcesti cafeaua cu...lapte?

+Quote Post

99 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:51 PM