![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Carmen, noi doua suntem oropsite de soarta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Sa stii ca si eu am mancat acum doua zile lapte cu cereale, si cateva visine, si am spus ca mor de burta. Combinatia lapte-fructe nu e recomandata. O sa incerc sa mananc doar doua fructe pe zi, sa vedem unde ajungem. Deocamdata am 55kg, si zic merci ca peste cateva luni cine stie unde ajung. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
buna seara ,azi praf si pulbere meniul meu
md cafea g 2 mere p-la ora 17 cascaval cu rosii c- (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) spanac cu pui si rosii merge? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
E chiar foarte bine.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanici, mai bine fa-ti niste analize si vezi ce-i cu fierul. Asta constipa, sa vezi ce bucurii iti face daca trebuie sa iei. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Meniul meu de azi:
MD: (am fost sa-mi fac analizele de sange, asa ca am inceput micul dejun cu 0.5 l apa dupa ce mi s-a recoltat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) 1 mar mare, 1 painica filozofala cu dulceata de mere home made, iaurt 0% cu fulgi (ce-mi ramasese de ieri) si o cana cu lapte 0% P: iahnie de linte, salata de rosii cu castraveti, o chifteluta si 1 feliuta de telemea de vaca G: putin tortulet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , o caisa, o para C: o bucatica piept de pui la teflon cu o rosie, un castravete, o felie de branza, o felie de cascaval si un rest de pate de ficat (trebuia terminat, l-am mancat cu noduri) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai si eu cu meniul meu:
md: cafea p: doua piersici, apoi un pateu de ton cu crackers lipidici si un sfert de kil de rosioare (de Sicilia, bune de nu-i adevarat) c: un ananas intreg. Vineri sau sambata, inainte de a manca ananas, am spus ca poate fac o cura mica de ananas cat sunt singura acasa, dar mi-au trecut gandurile astea dupa ce l-am mancat. Si ieri apare Mr. kalua victorios de la cumparaturi cu 4 (!) bucati de ananas, ca m-a auzit el pe mine spunand ceva in genul ca vreau sa mananc fructe de-asta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acu', vreau, nu vreau, l-oi manca. Mi se pare cu ceva mai bun decat ala de sambata. Ma uit acum ca-i cam putin ce-am mancat. La noi pe 26 luna asta e nu numai incheiere de luna, ci si de an financiar si parca au innebunit cu totii, cred ca daca as fi avut mai mult timp de respirat mi s-ar fi facut pofta de una, alta. Iar acasa mi-am executat bucataria in liniste, in timp ce-am vorbit cu nemiluita la telefon (ce chestie, de parca ar fi stiut ca-s singura si ma pot intinde cat vreau, m-a sunat o fosta colega de liceu care-i in Italia si cu care n-am mai vorbit de vreun an jumate, apoi o prietena si colega care-i in concediu in Grecia acum si la urma am mai tras si-o vorba lunga cu mama). Gata, acum, ca v-am dat raportul, ma duc sa ma culc ca azi noapte am prins numai aproape 4 ore de somn. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Abia am terminat si eu de mancare (e 15:50 acum la noi). Am incercat sa mananc crackeri lipidici cu salata dar parca nu merge. Trebuie sa gesesc o combinatie care sa-mi placa... cred ca cel mai bine merg cu bere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Azi am mancat:
MD: iaurt cu musli ,o cafeluta P:ciorbita ,sufleu de spanac(aici am folosit faina de mazare) G:piersici ,o descofeinizata(am fost cu sotul la cumparaturi si am luat si noi o pauza la un bar) C:cascaval,crenvusti de pui Acum pregatesc petrecerea fiicei mele(ziua ei este deabia in iulie dar i-am promis ca o sa i-o fac inainte de sfarsitul anului scolar,daca are note bune) si sunt in alergaturi,a invitat 40 de copii. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 12-March 09 From: Bucharest Member No.: 6,054 ![]() |
M-am alaturat si eu de ieri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred am 62-63KG si as vrea sa dau jos vreo 7 kg.
meniul de ieri: MD: ou fiert si o felie de file cu rosie si castravete, o cafea G: cirese, struguri, caisa P: friptura de caprioara cu salata de rosii si castraveti G: un singur cub de cioco 75% C: O salata mica cu ton, salata verde rosie si mozarella azi: MD: iaurt cu fulgi G: doar cirese P: reteta Monti: orez integral (inlocuit si orez brun ca asta aveam in casa) gratinat, cu vinete- mirosea super aseara cand l-am facut, abia astept sa mananc azi. + salata verde cu rosie si castravete. C: inca nu stiu, salata cred Intrebari: 1. La faza 1 reteta Monti de pranz cu orez brun, IG 50 combinat cu legume(vinete, rosii si ceapa) e ok? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata ! ...la pranz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Md - praji din soia cu mere , cafea cu frisca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) P - salata de fasole cu usturoi si ton G,C - planuiesc fructe Da, ciresele nu prea lasa acul cantarului sa se miste in sens descendent. Pe mine nu ma ingrasa da` nici nu ma lasa sa scad. M-am gandit eu ca fiind vara as vrea totusi un 48 kg si ma tot lupt cu un amarat de kg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) greu se duce...cred ca asta e greutatea optima pt mine...chiar ca regimu` asta nu ne lasa sa scadem mai mult decat trebuie... Mami de Rares, de ce nu-ti indulcesti cafeaua cu...lapte? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:51 PM |
|