IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
Rody
post Oct 23 2009, 09:07 AM
Post #741

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Buna dimineata, as dori sa imi iau micul dejun si ma gandeam sa mananc paine integrala cu niste branza dietetica de vaci cu 0.2% grasime. Este buna? Cu ce as mai putea sa o combin?. Astept raspuns. Va pup (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 23 2009, 10:39 AM
Post #742

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Cred ca este bine, daca are doar 0,2%. Ai putea sa o mai combini cu magiun fara zahar... Nu stiu ce sa zic, nu prea ai multe variante.
Painea e cumparata din comert? Esti sigura ca e conforma?

+Quote Post
Teocris
post Oct 23 2009, 01:19 PM
Post #743

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

md: mere
p: branzica de vaci dietetica cu smantana 5%
s: mancarica de conopida (rosii, ardei, ceapa, conopida)

+Quote Post
melcri
post Oct 23 2009, 02:04 PM
Post #744

Incurabil

Member No.: 6,886

Azi:am venit de la piscina si am baut o tona de apa astept pranzul dupa vreo 2 ore.
D 2 kiwi,cafea
P ciuperci cu maioneza,mazare,ochiuri,salata de varza,cafea,cioco(2 patratele)
C 2 pere(n-am ce face ca nu mai am ce manca altceva decat fructe)

+Quote Post
Rody
post Oct 23 2009, 02:18 PM
Post #745

Incurabil

Pana la urma am mancat branza cu ardei:)). A fost foarte bun. Ce sa zic painea este cumparata de la Selgros si am citit la ingrediente ca nu contine faina alba. Este paine integrala. Oricum o singura data am cumparat si e a doua oara cand mananc. De acum inainte va face mama in cuptor. M-ar ajuta mult o reteta de paine care iese sigur buna. Am mai vazut o gramada dar nu stiu care sa o aleg.

Azi am mancat asa:

d: un grapefruit si jumatate d ora mai tarziu paine integrala cu branza dietetica si un ardei
p: pulpe de pui la gratar, 3 mai exact:))) dar le-am mancat goale si au fost un deliciu. Deci partea de jos a pulpei, ciocanele sau cum le zice.
s: ciorbica de legume si un mar

Ps: stiu ca retetele sunt in alt topic dar nah nu stiu exact la care sa ma opresc.

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 23 2009, 05:42 PM
Post #746

Bookaholic

Iti recomand paine cu tarate sau paine filosofala. Ambele pot fi asociate cu grasimi.
Sunt bune prajite la toaster si cu gem, oua prajite, almette, etc.
Painea din comert e rareori intr-adevar integrala. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
Rody
post Oct 23 2009, 07:39 PM
Post #747

Incurabil

acum ma duc sa incerc ceva. Pana la urma eu voi framanta aluatul ca mama e cu mana in gips:(. Din pacate nu am tarate si voi face cu faina integrala , dar fara tarate. Maine merg sa cumpar. O fac acum sa am pe maine dimineata si sa vedem ce iese. Sper ca e in continuare conforma daca nu are tarate. O seara cat mai frumoasa. V-am pupat.

Am zburat la bucatarie!

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 23 2009, 07:51 PM
Post #748

Bookaholic

Rody, e inca conforma asa, dar nu ai voie sa o combini cu grasimi asa, daca nu are minim 25% tarate. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

This post has been edited by bookaholic: Oct 23 2009, 07:51 PM

+Quote Post
Buburuza23
post Oct 23 2009, 07:59 PM
Post #749

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,346

Buna, fetelor!

Este prima data cand postez, desi de ceva timp va citesc din umbra. Sunt la a doua tentativa de a urma metoda Montignac, prima data a fost acum aproape 3 ani, cand in doua luni reusisem sa pierd 7 kg, insa mi-am gasit un job care mi-a dat peste cap rutina formata pana atunci si am cedat. Acum, 3 ani mai tarziu si 13 kg in plus, am decis sa reiau acest stil de viata, pentu ca ii stiu beneficiile si situatia in momentul de fata (locuiesc si imi gatesc singura) ma ajuta. Pentru a va face si voi o idee, am inaltime 1,80m si 75 kg, doresc sa ajung la 60-62 kg.
Am citit si recitit cartile lui Montignac, cunosc principiile insa intampin cateva probleme si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta voi cu un sfat si imi puteti revizui meniurile.

Am inceput `dieta` acum 3 saptamani, in primele 2 saptamani am slabit cca 3kg, iar saptamana aceasta am observat ca intr-o singura zi am luat un kg in plus, apoi de 2-3 zile am pus 100-200g in plus in fiecare zi. Ma cantaresc intotdeauna dimineata, dupa vizita la toilet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu inteleg ca se poate stagna la un moment dat, dar eu ma ingras la loc incet-incet! ideea este ca obiceiurile culinare nu mi le-am schimbat, nu am facut absolut nicio abatere, am consumat doar alimente cu IG mic, cel mult dimineata fulgi de ovaz cu lapte degresat (si nici nu e perioada aceea a lunii). O sa va scriu ce am mancat saptamana aceasta, poate observati voi ceva in neregula, pentru ca eu deja imi pierd rabdarea.

In fiecare dimineata mananc fulgi de ovaz (de la firma fortin - nu apare cuvantul `integral` e punga, dar arata a niste fulgi pisati, simpli) - 2 linguri amestecati cu lapte degresat, pana acum o data sau de 2 ori am avut mic dejun diferit (omleta sau iaurt degresat cu migdale).
Urmeaza masa de pranz: intotdeauna ciorbita de pui cu legume sau ciorbita de perisoare, ingrdientele sunt doar carne, legume, verdeata si sare - fara alte condimente care pot avea ingrediente suspicioase
Am mancat destul de des fasole uscata alba, pasata cu usturoi si putin sos de ceapa prajita. Am mai variat cu gratar, snitele de piept de pui in faina de soia si ou, omlete, foarte multe salate, la fiecare masa chiar, pentru ca stiu ca e necesar asta.
Izolat am mai papat 2-3 patratele de ciocolata 75% si poate 1-2 ceaiuri indulcite cu fructoza.
Cam la atat pot rezuma ultimele 3 saptamani, de-acum imi scriu meniul mai des sa pot fi corectata. Astept tragerile de urechi!

Mai am de mentionat ceva, nu stiu cat de important e, dar coincide cu perioada in care acul de la cantar a inceput sa se miste in sus. Eu de 4 ani folosesc anticonceptionale (care nu mi-au afectat cresterea in greutate, m-am ingrasat ca mancam mult si prost) si de luni saptamana asta le-am schimbat cu unele cu cantitate mai mica de hormoni, de la alta firma. Oare exista posibilitatea sa imi afecteze greutatea? Mentionez ca nu mananc mai mult decat faceam acum 2 saptamani si fac si miscare.

Uf, e un mesaj destul de lung, dar sper sa aveti rabdare si sa-mi dati un sfat.

Pe curand!

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 23 2009, 08:21 PM
Post #750

Bookaholic

Buburuza, in primul rand bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mie personal mi se pare cam putin 60 de kg, dar tu stii mai bine.
Meniul tau pare chiar ok, mi se pare ciudat ca iei in greutate. Cred ca este posibil ca organismul sa se obisnuiasca la anticonceptionalele noi in felul asta, dar asta doar un medic o poate stii.
Nu ai mentionat ce mananci la cina si la ce ora o iei. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Eu zic sa persisti si sa scrii meniul zilnic, pentru ca revenirea la un stil de viata nesanatos nu se poate sa-ti priasca. (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 09:14 AM