![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Buburuza Bine ai venit! Mai frate da' slaba mai esti si asa.Cum de mai vrei sa slabesti? Poate ca nu mai vrea organismul tau sa slabesti;cu M onti slabesti pana la limita normala pentru organismul tau.A doua oara cand aplici un regim merge mai greu sau in unele diete chiar nu mai functioneaza ;la acest regim nu cred sa nu mai functioneze,dar merge mai incet.Poate ai o perioada stresanta sau esti intr-o depresie.Trebuie sa fie ceva.Iti doresc succes!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 23-October 09 Member No.: 7,346 ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri.
In privinta cinei am mancat fie gratar cu salata, fie salata de vinete cu rosii, snitele, chestii conforme. Eu lucrez in ture si sunt zile in care ajung acasa la 22.30, deci la acea ora mananc cina din pacate, dar asta nu m-a oprit din slabit in prima faza. Greutatea ideala la mine e 60 Kg, stiu cum aratam pe vremuri la aceeasi inaltime, acum am sunculite si burtica si fund (de toate!), deci e loc de dat jos. Tind sa dau vina pe pilule. In niciun caz nu voi renunta, astept sa treaca faza asta nasoala, sunt optimista.Voi continua sa scriu meniul exact cum il servesc. V-am pupat! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bubu, te-ai ingrasat brusc? Adica multe kilograme intr-un an?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna dimineata tuturor. Azi e o zi frumoasa si insorita. As dori sa stiu daca painea care am facut-o ieri (care de altfel este foarte aratoasa) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ar merge cu un iaurt 0.1. Stiu ca nu pot sa o combin cu grasimi insa asta ar cam insemna sa o mananc goala, sau cu ceva cruditati. Deci intrebarea mea este daca pot sa mananc niste paine cu iaurt?
Si as mai avea o intrebare. Am cumparat mazare congelata. Ma gandesc ca este buna ca practic nu contine nimic, dar totusi parca am nevoie de o aprobare ca sa fiu sigura:D. Revin mai tarziu cu meniul si momentan astept raspunsuri ca sa pot manca si eu ceva:))). Ma rog am mancat deja un mar |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 23-October 09 Member No.: 7,346 ![]() |
Fides, am pus 13 kg in 2 ani si 8 luni...deci e destul de mult. Am mancat toate prostiile posibile, intre timp nu am mai tinut nicio dieta, mai ales hipocalorica...stiam din cartile lui Monti ca nu e ok si nu m-am mai obosit. Am asteptat sa fiu destul de motivata ca sa pot continua cu Monti ca si stil de viata si chiar am descoperit ca nu e deloc greu. Nu mai depind de nimeni cu mancarea, nu ma mai simt nevoita sa explic de ce citesc fiecare eticheta si de ce un aliment e bun si altul nu. Nu ma simt privata de nimic momentan; eu sunt dependenta de dulce in special, dar daca am vreo criza ma delectez cu putina ciocolata si imi trece.
Aseara nu am mai mancat nimic, doar niste alune si un pahar de cola light (am avut musafiri) si in dimineata asta cantarul arata cu 600g in minus. Planul pentru ziua de azi: MD: lapte degresat si fulgi de ovaz P: ciorbita de perisoare si 2-3 chiftelute G: 2 mere si cateva migdale (in pauza de la work, iar lucrez pana la 22) C: daca rezist, bag doar o salata, daca nu...2 aripioare prajite cu salata |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rody, lactatele cu pana 1% grasimi se considera degresate, asa ca pot fi asociate cu painea aia. De asemenea poti sa incerci cu magiun fara zahar sau indulcitori. Mayarea aia e conforma. Ar fi bine ca atunci cand ai intrebari sa le postezi la topicul cu pricina, deoarece alte fete poate vor avea aceleasi intrebari si le va fi mai usor sa afle raspunsurile asa. Buburuza, cand ai musafiri mai bine bei jumatate de pahar de vin sec, e mult mai sanatos. Cola light ingrasa, chiar daca nu are zahar. In plus ingalbeneste dintii si e rea pentru sanatate. Stiu si eu, cu toate astea si eu mai beau din cand in cand, asa ca te inteleg... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Decat sa te cantaresti in fiecare zi mai bine incerci sa observi cum te simti, ce efect au alimentele asupra organismului tau. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ieri:
MD: ceai verde P: Mici cu mustar C: o rosie, omleta cu bacon si branza G: un pahar mare de lapte |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink, regimul tau tinde sa devina hipocaloric? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Stiu ca te stresez dar eram sigura ca mananci din ce in ce mai putin.
Sper de azi sa reusesc cat de cat sa evit alimentele cu Ig mare. Daca voi continua in ritmul asta cu ingrasatul...nu-i a buna deloc, iar o sa ma pricopsesc cu +25 pana la sfarsit Md: Lapte cu fulgi de ovaz si o lingurite de fructoza P : Dovlecei umpluti cu piept de pui, cu smantana Crakers integrali cu branza G : Seminte C: Fructe |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu. Asta chiar nu incerc sa fac, sa mananc putin. Dar sunt foarte stresata si nu mi-a foame. Dar portiile sunt mari. Micii au fost 5 si la omleta au fost 3 oua si 100 g de bacon si 150 g de branza. Nu le cantaresc dar am tinut in trecut un regim in care cantaream tot si acum am ochiul format la gramaje. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sara buna! Pentru ca azi m-am trezit foarte tirziu, si mincatul a fost cam la ore de-aiurea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Raportez ce am ingurgitat azi: cafea chioara cu lapte 0,1 si piept de pui si salata si cascaval si niste ciuperci simple la cuptor, si am mai dat si iama intr-un magiun de topoloveni (am gasit si chiar mi-o placut!), nu mult, vreo doua linguri! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ma simt cam umflata, cred ca am bagat prea multa salata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O s ama duc la munci si o sa imi treaca insa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:46 PM |
|