![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am mancat asa:
MD- paine filosofala, gem fara zahar, ceai P- sprot in naut, salata cu rosii, castraveti, ardei, branza si oua fierte C- clatite de naut cu gem fara zahar G- o sa mai mananc un fruct ceva mai tarziu... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Eh,vin si eu cu meniul de azi:
MD-cafea P-2 oua cu gogosari si 3 feliute de kaiser C-aripioare de pui si din nou gogosari Si acum 1 pahar de vin alb sec... Intre vreo 1,5 apa minerala. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Desi am cam zis azi ce am mancat hai sa le pun si eu in ordine:
d: un mar apoi dupa o ora putina paine integrala cu un iaurt 0.1% p: o farfurie supa de legume si omleta cu ton stors din conserva apoi o gustarica ce nu trebuia sa o am (niste cioco cu fructoza) s: mazare boabe cu piept de pui si mai inainte 2 smochine proaspete (doamne bune sunt ) Eu am impresia ca am exagerat azi. Oricum e bine ca macar am facut o plimbare pe cinste acuma seara(cu mama de manuta:))) Am zis sa o scot si pe ea la plimbare ca desi are mana in gips nu o dor picioarele:p. O seara placuta v-am pupat. Revin maine |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi,sambata D cafea
P ciorba de manzat cu legume multe,brocolli,unt,ou,cascaval,smantana la cuptor,salata de varza,cafea,cioco(3 patratele) G 2 pere C salata de rosii,castraveti,ardei,ulei de masline,mozarela |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Duminica d 2 kiwi,cafea,fulgi ovaz cu mar ras,1 felie vasa cu magiun prune
p ciorba de manzat cu legume,brocoli,cascaval,smantana,piept de pui la gratar,castraveti murati,un pahar de vin rosu,cafea,cioco(2 patratele) c pere probabil Mi-a trecut afta,am 70 de kile,nu-mi vine sa cred,dar mi-a venit si o pofta de mancare de nu stiu cum sa mi-o stapanesc.Dar ma abtin de la lapte,iaurturi cel putin.Poate scot ciocolata aia pana la urma.Spuneti-mi si mie cum faceti ca sa postati poze sau alte citari din articole. Va pup si va doresc o duminica splendida asa cum este la mine This post has been edited by bookaholic: Oct 25 2009, 10:51 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Melcri,ma bucur ca ai scapat de afta!
Pentru poze,primul anunt din topic te poate ajuta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Meniul meu : MD -cafea P-inca nu stiu ,revin |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Melcri, e bine ca reusesti sa te abtii. Ma bucur ca-ti merge bine. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Te rog sa citesti aici si aici pentru a te lamuri. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna dimineata!
Pana acum am mancat asa: cand m-am trezit 2 kiwi, apoi am mancat o jumatate de felie paine integrala cu salata de vinete(vanata coapta cu ceapa si sare)si niste branza de vaci 0%grasime foarte gustoasa si 2 linguri gem fara zahar. am zis k am am sa consider masa asta pranzul ca am mancat aproape la ora 11. la cina mi-am propus sa mananc supa de legume si ciupercute la gratar. Am de facut o precizare. Sper sa nu se interpreteze ca rautate sau ceva de genul asta ci vreau doar sa ma lamuresc. Eu ma gandesc ca am mancat prea multe acuma dimineata si nu stiu daca aveam voie sa mananc si painica si vinete si branza si gem. In fine mi-am asumat acuma responsabilitatea si trec mai departe, dar apoi intru aici si vad niste meniuri la Melcri incat nu stiu ce sa mai zic. Am impresia ca nu sunt monti deloc. Eu probabil nu cunosc foarte bine inca toate principiile, dar totusi mi se pare ca ea combina multe lucruri: smantana, unt, ou plus carne si alte cele. Eu ma bucur enorm ca stie sa isi compuna asemenea meniuri, cred ca tutror ne-ar placea sa mancam asa, dar chiar este admis ? Deci intrebarea finala este am voie sa combin chiar atat de multe lucruri? Sau Melcri tu esti in faza a 2-a ? Va rog din suflet sa ma scuzati si nu am nimic cu nimeni doar vreau sa ma lamuresc pentru ca eu mananc cat de cat simplu si cand fac o combinatie putin mai complicata deja am remuscari, dar intru pe site si vad atatea feluri la o masa si ma gandec ca ce am mancat eu nu e atat de grav atunci. Inca o data imi cer scuze |
|
|
![]()
|
|
Rody, salata de vinete nu avea ulei? Cum a iesit painea?
In legatura cu intrebarea ta, ai citit vreo carte de-a lui Montignac? Daca nu, ar trebui sa citesti. Daca ti se pare ceva in neregula, sa spui si o sa fi lamurita. Melcri poate asocia grasimi deoarece in masa ei nu se gasesc produse cu IG peste 35, masa e lipidica. Daca ai citit vreo carte ar trebui sa stii ca e ok sa asociezi grasimi cu alimente cu indice sub 35, alimentele cu IG intre 35 si 50 trebuie sa nu le asociezi cu grasimi, iar cele peste 50 n-ar trebui sa le mananci deloc. Odata ce stii principiile astea iti va fi mai usor. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) This post has been edited by bookaholic: Oct 25 2009, 05:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Raportez:
Dupa cafeaua decofe si cu lapte 0,1 si o lingura de magiun ca ma luase de dulce, pe la ora 4 am ingurgitat satisfacuta: o salata faina (salata verde, parmezan, otet balsamic, putina carne de pui), friptura la gratar, citeva zgiriieturi de cascaval, vreo 3 degete de vin rosu. Si ma simt mai mult decit satula. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 03:00 PM |
|