![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ieri:
Ceai verde pe la ora 12 Iaurt cu fulgi de ovaz pe la ora 16 Piept de pui la gratar cu salata de rosii pe la 2-3 noaptea (am iesit in club si dupa 2 pahare de vin simteam ca pic din picioare. apoi mi-am adus aminte ca eu de fapt nu am mancat mai deloc) Azi: Pe la 15 cand m-am trezit: Ciorbita de curcan, niste struguri la desert (mda, cam mare indicele pentru papat dupa ciorba) O sa mai pap pe la 8 niste chiftelute cu salata. Si pe la 12 noaptea cred ca o sa pap niste fructe. Sper sa nu mai uit. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 23-October 09 Member No.: 7,346 ![]() |
Salutare!
Azi am mancat astfel: D: lapte degresat cu fulgi de ovaz G: 2 mere P: omleta cu o rosie, 2 patratele ciocolata 75% C: am de gand sa gatesc un `cazan` de ciorbita, deci probabil voi manca un castron cu ciorba Melcri, eu am avut de Pasti 5 (cinci!) afte in gura, cate 2 in fiecare parte in dreptul maselelor si inca una prin alta parte, luam o gura de cozonac si plangeam juma` de ora ca era atat de bun si eu nu-l puteam mesteca. A fost o perioada groaznica, nici nu mai puteam vorbi de dureri. Ma bucur ca ai scapat de ea in final. Maine ma voi cantari sa vad daca se mai misca ceva. Vreau sa va spun ca iubitul meu a slabit mai mult ca mine desi a baut vin demidulce si mananca paine zilnic, mi-e o ciuda de mor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Book, mersi pentru lamuriri . Am o carte de-a lui si am citit-o. N prea am stat sa analizez fiecare ce indice avea...mi se parea doar mult smantana, ou, carne, vedeata, unt,ciocolata. s.a.
Am inteles acum perfect cum trebuie sa le combin si macar invat de la voi intreband. Pana la urma in seara asta nu mai mananc ciorbica de legume, ca nu am pofta. Am pus sa se fiarba niste orez brun si cu ciuperci la gratar. A si salata de vinete nu avea ulei deloc. Am tinut sa specific in paranteza ce continea tocmai de aceea ca nu am pus nici maioneza nici nimic. Acum am terminat si de framantat paine cu tarate. Are alta consistenta decat cealalta si probabil nu va creste atata. In vara asta cand am fost la prietenul meu acasa el facea asa ca avea masina de facut paine. Si facea si el cu tarate si cu faina neagra, dar punea si niste faina alba. In fine si asta zic ca nu crestea la fel daca avea tarate. Oricum nu conteaza, sper sa fie buna. Am pus mai multa sare pe ea de data asta ca cealalta nu prea avea gust:))). Apropo, bunica mea a venit la noi si are diabet si trebuie sa manance ceva dulce din cand in cand si azi m-a rugat sa ii cumpar ceva prajitura. Ih ce chin...am intrat intr-o patiserie plina de prajituri de toate culorile si formele si gusturile posibile. Am cam suferit, dar am inghitit in sec si am trecut peste. E nasol. Eu sunt dependenta de dulce:( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
[quote name='Buburuza23' date='Oct 26 2009, 12:35 AM' post='253235']
Melcri, eu am avut de Pasti 5 (cinci!) afte in gura, cate 2 in fiecare parte in dreptul maselelor si inca una prin alta parte, luam o gura de cozonac si plangeam juma` de ora ca era atat de bun si eu nu-l puteam mesteca. A fost o perioada groaznica, nici nu mai puteam vorbi de dureri. Ma bucur ca ai scapat de ea in final. Dupa cum stii e groaznic de dureros,dar am gasit un gel care mi-a acoperit ulceratiile si am putut manca, doar pe o parte. Tiana si Book multumesc. Rody excesele care le fac stiu care sunt:ciocolata si 100ml vin rosu zilnic,desi Monti recomanda dupa fiecare masa proteino-lipidica.Doar nu mananci tot borcanul de smantana,nici toate ouale bagate in mancare,probleme fiind din punctul de vedere al colesterolului si nu al dietei Monti.Se mananca grasimi saturate putine;de aceea eu mananc carne de pui fara piele si peste cel mai adesea. Carne de porc aproape deloc.V-am recomandat sa cititi site-ul cu 136 intrebari puse de Montignace si la care a raspuns Monti;sunt facute multe precizari la cele citite in cartile lui si mai ales descoperiri actuale in ale dietei. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Hello ,doamnelor!
Continuarea de azi dimineata: P-varza calita si carnati de casa,gogosari. C-tot varza calita ... Acum sorb un pahar de vin |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna fetele! Meniul meu a fost sambata:
D: lapte cu fulgi de ovaz si niste cafea P: pulpe de pui cu conopida fiarta facuta cu maioneza si ceapa C: am fost la un restaurant indian si am mancat pui cu sos uscat de rosii si ceapa(asa se numea) Duminica: D: a facut mama Prajitura cu mere care a iesit un deliciu asa ca asta a fost dejunul meu+cafea P: ciorba de fasole cu smantana si muschi de porc umplut cu ciuperci si alte legume conforme cu sos olandez C: a fost asa de bun pranzul ca am mancat tot muschi umplut numai ca mai putin |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-October 09 Member No.: 7,255 ![]() |
In weekend am facut-o de oaie, asa ca nu redau meniul.
Dar am o curiozitate: cat timp am mancat ultrasanatos (zic eu) sufeream in fiecare zi de balonare (chiar groaznica!); in weekend mancand prostii si paine alba n-am avut nimic...Oare care o fi explicatia, avand in vedere ca nici inainte de a ma apuca de Monti nu mancam prea nesanatos (doar ca haleam mai des dulciuri, fiindca sunt, pardon, eram , dependenta). Luni: MD: 4 pesmeti de secara cu magiun de prune fara zahar, o cana lapte 0.1% P: o salata din 4 feluri fasole (include naut), ton in ulei de masline, avocado, un ardei, ceapa, suc de lamaie |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
scaii12, ai grija la sosuri, mai ales la cele de la restaurant, caci pot avea ingrediente ascunse : faina ( amidon ) sau chiar zahar !
Rody, eu fac foarte des ( de doua trei ori pe saptamana ) painea filozofului. Nu trebuie framantata, imi ia 5 minute sa amestec ingredientele si 25-30 min. la cuptor. Cantitatea din reteta o pun intr-o forma de briose cu 6 locuri si chiar este buna si satioasa. Eu mananc max. 1 - 1 1/2 dimineata. Se poate combina si cu grasimi. Praf de copt nu pun ca am inteles ca are amidon, pun decat o lingurita rasa de amoniu alimentar. Si ca sa nu fiu de tot off topic, pun si eu meniul meu de ieri : MD : pomelo, mai tarziu o pinica filozofala cu pateu inedit de soia, almette, putina branza si ardei kapia, ceai P: ciorba de perisoare si ardei umplut cu putina smantana, ardei kapia C: nu mi-a mai fost foame asa ca am mancat doar un mar |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
He, he, l-am inebunit pe chelner cu intrebari de genul: dar mancarea asta ce contine? dar sosul asta are zahar sau faina? si abia intr-un final am reusit sa aleg ceva conform(se pare ca am ales bine ca nu m-a afectat cu nimic la cantar). Mama lor, in toate baga zahar, nu mai zic la chinezi, ca n-are rost sa te atingi de mancarurile lor ca toate sunt neconforme (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Mutumesc pentru grija (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Meniul de ieri:
md: o felie de friptura , ardei gras, telemea si rosii p: ciorbica de fasole boabe+ salata de varza murata (varza murata, ulei, piper macinat) s: un mar Azi: md: paine filozofala, icre de casa, ardei gras p: nimic pentru ca ma doare stomacul si mi-e greata. Eventual un ceai (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) s: ciorbica de fasole boabe |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:29 PM |
|