![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Xtina, eu ti-am zis ca mi se pare ca mananci foarte multi struguri si alte fructe. Eu stiu, poate asta sa fie cauza?
Scaii, bine ai facut ca l-ai innebunit pe chelner, sa scoata zaharul si faina din toate cele! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mersi Danati. Pare mai simplu de facut cea recomandata de tine. Eu am facut aseara cu tarate si am framantat la ea pana imi puscau oasele:). Vreau sa zic ca a iesit foarte buna, parerea mea este ca mai buna decat cele din comert, chiar si albe. A crescut destul si am pus drojdie, eu oricum nu folosesc praf de copt.
Azi m-am trezit devreme si am mancat 1 kiwi si apoi a trebuit sa plec la facultate. Am venit la 12 si am mancat putina paine( am zis ca e ok avand in vedere ca nu am luat mic dejun, desi stiu ca doar dimineata e voie paine) cu un mar si niste branza de vaci 0%. Apoi am baut jumatate de pahar de lapte degresat 0.1% Asta a fost un mic dejun amestecat cu pranz si voi manca diseara ciorba de legume si probabil ceva carnita de pui la gratar cu niste salata verde cu varza (piept) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa traiti! Soldat Fides raporteaza!
Cafea decofeinizata cu lapte 0,1 + fulgi de ovaz cu lapte 0,1. Noroc ca i-am pus de azi-noapte la inmuiat in frigider, ca nu ma omor dupa ei, nici prea foame nu-mi era, insa am zis sa nu plec cu burta goala la munci si sa fac vreo nefacuta ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ca sa nu fie tari si sa nu mai pun lapte,am incercat sa amestec fulgii de ovaz cu un mar ionatan ras si foarte zemos si au iesit nemaipomeniti.
Xtina,o perioada o sa mai fii balonata pana se obisnuieste stomacul tau,dar nu te speria e normal.Am avut si eu vreo 2 sapt daca-mi aduc bine aminte. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 23-October 09 Member No.: 7,346 ![]() |
Buna!
Meniul meu azi: md: fulgi de ovaz cu lapte degresat P: ciorbita, apoi salata de vinete cu rosii G: mere, cateva alune C: din nou ciorbita, mi-a iesit prea buna Saptamana asta imi termin tura la ora 24, in seara asta am ajuns cu mare pofta de mancare, de maine incerc sa mananc doar un fruct / o salata |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
MD: iaurt si fulgi de ovaz
P: salata de telina, marm, morcov, maioneza C: porc la gratar + cateva feliute de muschiulet taranesc (mezel), cateva feliute de cascaval + 1 ardei G: struguri |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri D: iaurt cu fulgi de ovaz
P: salata cu salata, ou, peste afumat, ridichi si cascaval si prajitura cu mere C: compusa din doua parti: alune si para + prune mai pe seara |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neata.
Ieri am mancat: MD- un mar, paine flosofala, gem fara zahar, almette si ceai P- ciorba de perisoare cu smantana, omleta, rosie, ceai C- struguri |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata!
Azi: cafea solubila cu lapte 0,1%, fulgi de ovaz cu lapte 0,1%. Deja cred ca ma obisnuiesc cu gustul, nu mi se mai par asa de naspa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ieri
D cafea, fulgi de ovaz cu mar ras P ciorba de manzat,conopida cu pu ,smantana,cascaval,vin,cafea,cioco(3 patratele) C pere,struguri Azi D 2 kiwi,cafea,fulgi de ovaz cu mar ras P(o pensionare) diverse mazeluri(probabil nu toate conforme),branza,cascaval cu gogosar si un ardei capia,apa,vin,cafea C 2 pere,struguri |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:32 PM |
|