IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
Bia
post Oct 27 2009, 07:40 PM
Post #791

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Azi:
Salata de telina, morcov, mar cu maioneza si ceafa de porc la gratar
Paste cu sos de rosii si busuioc a la Monti
Fructe
Go to the top of the page

+Quote Post
Rody
post Oct 27 2009, 07:43 PM
Post #792

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Hello!

Azi am mancat asa:
la ora 9 un grapefruit
la 13 am mancat paine cu branza de vaci 0.1% si 2 rosii( din pacate fiind plecata nu puteam manca altceva, si de aceea nu am mancat de dimineata ca sa pot manca paine), sper sa nu fie prea mare problema
seara la 19 piept de curcan la gratar cu salat de varza

O seara minunata tuturor!

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 27 2009, 08:46 PM
Post #793

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Rody, ar fi bine sa citesti o carte de-a lui Montignac, pentru ca nu stii lucruri de baza. Montignac spune ca unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poti face este sa sari peste o masa, deoarece infometezi organismul care data viitoare isi va face rezerve.
Pe langa faptul ca ai sarit peste mic dejun, nici la pranz nu ai mancat destul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Meniul meu:
MD- paine filosofala prajita cu branza, ardei rosu si ceai
P- o para, ciorba de perisoare
G- o para si un mar
C- struguri

+Quote Post
Diana.
post Oct 27 2009, 09:51 PM
Post #794

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si-acuma, seara, salata mea.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/PA270004.jpg)

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 27 2009, 09:58 PM
Post #795

Bookaholic

Ce bine arata, tu vrei sa ne faci pofta la ora asta?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Rody
post Oct 27 2009, 10:01 PM
Post #796

Incurabil

Bine. Am inteles. Doar ca am mai precizat ca am citit o carte de-a lui si in principiu stiu ce trebuie sa fac, doar ca uneori nu poti face exact din cauza programului. Fiind la facultate am program aiurea dintr-o parte in alta la diferite ore. Nu pot chiar mereu sa iau mesele exact. Recunosc ca la pranz nu am mancat suficient, dar nu mai puteam sa mananc altceva si in plus am mancat paine.
Maine am sa mananc mai corect, avand si un program mai lejer.
Ma bucur ca imi atragi atentia cu greselile care le fac insa uneori nu pot altfel.

Eu mai am o problema. De un an incoace mi se face rau in spatiile aglomerate, unde nu am suficient aer. Mi-a afectat foarte mult viata, am fost la toti doctorii posibili, analizeze ies bune, insa e o prblema de genu atacuri de panica. Nu este deloc placut si de aceea de mai bine de un an nu mai pot sa manac dimineata prea mult inainte sa merg cu tramvaiul sau sa stau la cursuri. Si asa mi se face destul de des rau. dar daca mananc am senzatia de voma permanenta. Ma rog, in timp mi-a mai trecut., am invatat sa ma controlez si ce pot sa spun, invat sa traiesc si sa ma adaptez , sa fac cum sa imi fie mai usor.
E nasol, si ma straduiesc, doar ca inainte sa merg la un curs chiar nu pot manca deoarece nu mai pot sta in sala 2-3 ore. E si pe baza de psihic si se poate invinge si prin autosugestie, eu stiu cel mai bine.
Am tinut sa precizez aceste lucruri ca sa ma intelegi putin mai bine, sper eu.
Am sa incerc sa mananc mai bine la pranz promit si dimineata daca stau acasa pot sa mancn linistita mic dejun.
Problema este cand am treaba si trebuie sa merg undeva.

O singura rugaminste as avea. PLs nu mai spune sa citesc cartea ca nu cunosc principiile de baza deoarece nu este adevarat, chiar daca uneori demonstrez asta prin alimentatie gresita. Iti multumesc mult ca oricum m-ai ajutat pana acum cu toate sfaturile si le astept in continuare. Vreau sa fie bine, vreau sa slabesc, vreau sa reusesc ceea ce mi-am propus.

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 27 2009, 10:10 PM
Post #797

Bookaholic

Ok Rody, stiu cum e la facultate de dimineata pana seara. Chiar ma intrebam, daca stii ca la pranz esti plecata, de ce nu mananci serios macar dimineata. Dar acum am inteles, si imi pare rau pentru problema ta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Apropo, parca ziceai ca te cantaresti duminica? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Rody
post Oct 27 2009, 10:17 PM
Post #798

Incurabil

Da. M-am cantarit si duminica asta si mna am un numar cam mare de kg. Duminica viitoare sper sa fiu mai usoara cu 1 kg. Chiar ma gandeam ca si eu ma tem uneori sa nu ma infimetez, chiar daca nu simt neaparat sa imi fie foame. Am sa ma straduiesc mai mult sa tin regimul cat mai corect, macar in prima faza sa am si rezultatele pe masura. Eu sunt carcotasa si o cert pe mama ca mananca struguri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Maine merg pe 8 si am sa mananc un fruct inainte. Imi voi pune cu mine cel mai probabil mar razuit cu morvoc si apoi la 2 jumate vin acasa si iau pranzul ca lumea:d. Cred ca e ok asa. As putea sa mananc dimineata la scoala si un sandwish sa zic, insa nu mai am branza:(. Maine neaparat trebuie sa refacem proviziile. Apropos si mama mea va multumeste pentru sfaturi:p.

+Quote Post
scaii12
post Oct 28 2009, 09:10 AM
Post #799

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Neata fetele! Fides, noroc ca am venit mancata la servici ca altfel nu rezistam pana la pranz cand ti-am vazut salata. Arata delicios! Meniul meu pe ieri:
D: salam cu cascaval si lapte cu cacao
P: branza cu rosii si ridichi si mai incolo o para
C: supa crema de ciuperci, pulpa de fui cu conopida cu maioneza si niste prajtura cu mar
Pentru mine incepe "distractia". O sa am examene din doua in doua saptamani si seara cand invat tot imi vine sa rontai cate ceva chiar daca sunt satula (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Vreun sfat? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
pirigoce
post Oct 28 2009, 10:39 AM
Post #800

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 6,785

Bine v-am regasit Doamnelor!

Am lipsit un pic, am fost la rude la tara, fara calculator si fara net. Din punctul acesta de vedere a fost si bine si rau.
A fost bine pentru ca mi-am incarcat bateriile, cu cantat de cocos, macait de rate si alte asemenea onomatopee rurale, fara claxon de masina, galagie si alte zgomote urbane.
Am reusit sa imi si conving rudele ca nu pot manca una alta, asa ca nici nu am sarit prea tare peste cal cu ceea ce am mancat.

Ma bucur ca intre timp Monti a mai castigat adepte, a crescut numarul fetelor care isi posteaza meniul .

Eu intr-un fel am trecut la faza a II-a, mai "inghit" cate un cubulet, doua de cartofi din ciorba, am mancat si o feliuta de lasagna (e adevarat ca am mancat-o cam cu noduri, asa ca nici macar nu mi-a cazut asa de bine).Cu toate astea tin sa va anunt ca am continuat sa slabesc, am ajuns la 56,2 kg.

Meniul meu de azi :
D: iaurt 0,1+fulgi de germeni de grau, cafea cu lapte si fructoza
P: ciorbita de pui cu smantana si usturoi
C: pomelo

Va doresc o zi superba.

+Quote Post

99 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 01:09 AM