![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Vera, daca ai pus doar un pic de ulei de masline, orezul brun cu legume e de faza 1. Vreau sa va spun ca eu stagnez de la cirese. Dupa o zi de pauza deja cantarul arata 80.7 (tot imbracata si cu lapte-n sani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Meniul de ieri: D: 2 portocale P: ciorba de rata, piept de pui rotisat cu mancare de varza, migdale prajite G: pepene galben C: sucul de la 4 nectarine (erau prea coapte si le-am pus in blender) G: alune de pamant Ka, o sa-mi fac analizele peste o luna. Ghemotoc, deocamdata merg cu pilulele astea de la Amway, c-am citit de bine si despre ele. Fetelor, ma credeti c-am devenit uituca? De cand am nascut, nu stiu ce se intampla. Mi se pare greu sa-mi aduc aminte meniul de acum 2 zile. Eu care inainte iti spuneam cu ce eram imbracata in ziua de... din anul curent. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 12-March 09 From: Bucharest Member No.: 6,054 ![]() |
ToothFairy: nu imi place cu lapte, dar o sa incerc si asa.
Roxi: bineinteles ca am pus putin ulei de masline ca nu suport grasimea de obicei. Nu imi place nimic ce pluteste in ulei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pranzul meu cu Orez MONTI a fost excelent. Mi-a placut foarte mult. Multumesc pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Am facut aseara tortul cu capsuni, l-am terminat pe la 10 si nu m-am abtinut si am mancat o felie - asta a fost cina (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Azi - MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, ceai verde, 2 painici intelepte cu icre (legume lipsa, rusine mie); un ceai verde P - o felie de tort, 2 bete de mozzarelle; poate si 2 crackeri din naut; un ceai verde C - cred ca un ochi cu o salata de rosii, castravete, ceapa verde (sa recuperez lipsa de legume din timpul zile) M-am mai cantarit o data azi dimineata, mare greseala, tot 57.2 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... dar mi-am adus aminte ca vineri trebuie sa imi vina deci s-ar putea sa fie totul ok, sper (una dintre perechile de blugi noi - mi-am luat 3 in ultimile 2 saptamani - imi stau numai bine acum, dupa ce acu cateva zile abia reuseam sa ii inchei la nasturi) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 10-June 09 Member No.: 6,656 ![]() |
As vrea sa ma alatur si eu voua. Am cam 7kg de dat jos.
inca studiez cartea lui Monti...da' mai arunc un ochi si aici la voi sa-mi fac o idee despre ce as putea sa mananc. Deci...se poate? Primiti fetze noi? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Bine ai venit!
Normal ca se poate. Cel mai usor o sa-ti fie daca postezi aici meniul in fiecare zi - fetele o sa observe daca ceva e in neregula si o sa-ti spuna. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Buna seara fetelor!
Eu sunt suparata de pranzul meu... m-a ingretosat maxim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) MD: iaurt 0%, o painica filozofala cu dulceata de mere (mi s-a cam acrit de asta de mere, tre sa-mi fac de altceva) si o cana de lapte 0% G: 1 mar P: 2 mici si o buata de cotlet de porc cu mustar conform si salata de rosii cu castraveti. Mi-au lasat o greata, imi vin si acum micii aia pe gat si i-am mancat deja de 4 ore! Nu mai mananc in viata mea carne de porc. Si am gustat si din carnatii de oaie ai lui iubi si mi s-a facut si mai greata!!! G: cioco 80%, un frappe cu lapte 0% si niste alune (cam mult stiu, dar vroiam sa acopar odata senzatia aia de mici din gura) C: daca nu ma rezum doar la fructe, poate mai mananc si niste legume.. fara grasimi, nici macar bune, sa nu le mai vad! (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bunacios rau tortul.. dar m-a pocnit un somn de la el, sper sa-mi treaca cu un ceai verde.
Crakerii din naut i-am mancat cu o ora inainte de tort, la 3 ore dupa MD (desi nu conteaza). Alex, papa nistre castraveti murati, la mine merge intotdeauna. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Am mancat 1 mar si 1 para si mi-a trecut .. si nici nu mi-a mai trebuit altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ghemo.. bine ar fi fost daca mai aveam castraveti murati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 12-March 09 From: Bucharest Member No.: 6,054 ![]() |
Salutare fete dragi:)
Aseara m-am cantarit si aveam 62kg. sa vedem acum cat rezist sa nu ma mai cantaresc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar pot sa spun ca ma simt foarte bine de cand am inceput sa fiu Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , mai fresh, ma usoara (desi sunt grasunica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La cina de aseara am mancat tot mancare de orez de ieri de la pranz cu o rosie si castravete. Si ieri am reusit sa nu mananc deloc cioco =D> Mai am o intrebare la voi: eu am o problema cu cina ca nu reusesc sa o mananc decat pe la 9.30 si ma pun in pat pe la 11. Asta pentru ca tre sa culc copilul intai. E grav? Meniul de azi: MD: iaurt cu fulgi si cafeaua aia cu 2 lingurite de zahar brun (tre sa fac ceva cu zaharul asta) G: 2 nectarine si 1 kiwi P: mancare de ciuperci (reteta Monti-Ciuperci Gratinate) cu salata de rosii C: probabil la fel. Sa aveti o zi minunata ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Meniul meu de ieri:
MD:lapte cu cereale (sunt atat de rele la gust,dar le las cu o ora inainte la inmuiat si se fac granule,asa pot sa le mananc) P:ciorbita,jambon+ochi de ou+branza G:piersici C:spagheti |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:49 PM |
|