![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! n-am vrut sa va fac podta, salata o fo` chiar criminala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bravo, Piri! Ma bucur pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) De la cite ai plecat? Eu, deocamdata, cafea. Am minca tirziu in noapte (chiar daca nu m-am culcat decit dupa citeva ore) si nu i-i foame deocamdata... De fapt nu mai pot inghiti nimic. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hello everybody!
Azi am mancat asa: dimineata la 7 o para ( dezgustator de dulce, chiar ma deranja parca, m-am mai calmat cu pofta de dulciuri) cam 2-3 ore mai tarziu am baut iaurt degresat 0% si un mar pranz: ora 14:00 fasole boabe fiarta cu spanac (doar calit putin cu usturoi fara nimic altceva in el) si putin peste ton stors din conserva diseara pe la ora 19 am in plan sa mananc conopida pe aburi, morcov razuit si probabil niste spanac (maine nu mai mananc din el si de aceea) Sper sa fie mai in regula. Astept carcoteli Book:)). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) V-am pupat. Pana la urma nu am mai mancat spanac, ci un mar cu un morcov razuit si un pahar cu lapte 0.1%. A si conopida bineinteles. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu mai comentez. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Scaii, cel mai bine, zic eu, ar fi sa rontai, daca e chiar nevoie, niste cascaval, nuci... Mie cateodata imi e folositor ceaiul, il beau la greu, neindulcit, pentru ca simt nevoia sa tot duc mana la gura (si de la fumat, si de la rontait, defect vechi) (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) . Meniul meu de azi a fost aiurea pentru ca, dupa ce n-am mancat dulce doua zile, azi am dat iama. Am observat ca atunci cand mananc struguri seara chiar slabesc si nici nu mai simt nevoia de dulce. Cu conditia sa-i mananc singuri, la distanta mare de pranz. MD- paine filosofala prajita cu gem cu fructoza, ceai, ciocolata neagra cu portocale (3 patratele) P- mancare de fasole cu ciolan afumat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , ciocolata neagra iar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) C- un mar, 3 mici |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am mincat un rest de mincare de linte cu carne care statea singur de-aiurea in frigider si din musacaua conforma de vinete (de-aia facuta aseara). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Miine cred ca bag niste paste integrale cu ton in apa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D un kiwi,cafea
P ciorba de manzat,brocolli cu ou,smantana,cascaval,piept de pui la gratar,un pahar de vin rosu sec,cafea ,cioco(3 patratele) C o para ,strugure |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hey! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Sper ca nu te-ai suparat... Eu am glumit, mie imi place sa imi spui ce fac bine, ce nu. Offfffffffffffffff! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cum sa ma supar, glumeam si eu. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Apropo, fetelor, foarte rar va vad mancand peste. Sa stiti ca este cel mai recomandat de Montignac pentru slabit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
O sa minc eu miine ton. Desi mi-s cu inima-ndoita, ca nu e bun pestele de mare pentru tiroida... Si cred ca nu il minc cu paste, ci o sa fac o salata. Mai bine decit cu paste, chit ca-s intergrale!
Pur si simplu nu ma mai suprt. Nu mai suport sa ma vad asa in oglinda ! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie nu-mi place pestele prea tare.
Azi: MD: paine conforma cu iaurtel si ceai verde P: chiftelute de porc si pui cu castraveti murati C: fructe am uitat de cioco. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ai dreptate Book si cu pestele si si cu rontaitul. M-am gandit si eu la varianta cu ceai, ca nici eu nu-l beau indulcit si o sa-mi fac mai mult sa am mereu cana la indemana. Din nefericire nu prea ma omor eu cu pestele, noroc cu tata care este mare fan si cumpara el.
Meniul meu pe ieri: D: lapte cu fulgi de ovaz si prajitura cu mere si cafea P: pui cu salata de varza G: caju C: branza cu smantana Fides, ai pus undeva reteta la salata aia la care am salivat toate? Ca eu inca ma mai gandesc la ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:33 AM |
|