![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bravo, Piri!
EU dupa struguri am mancat chiftele ca a facut mami si miroseau de nu m-am putut abtine! =)) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Bravo Piri! Fetelor, tin sa va anunt ca azi dimineata m-am cantarit si am numarat 73.8 kg ceea ce inseamna 5 kg pierdute (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) de cand am inceput Monti. Cred ca n-am fost niciodata asa de slaba!!!! Dar mai am putin de dat, nu ma opresc.
Si acum meniul meu pe ieri: D: oua ochiuri cu cascaval si cafea P: chiftele cu salata de salata si ridichi G: para si niste migdale C: branza cu gogosar si niste ciocolata ca sa-mi dea energie pt invatat PS: Sa-mi tineti pumnii maine dimineata(macar in somn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ca maine am primul examen si sunt inspaimantata!!! (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Felicitari Scaii si Piri! Fides, cred ca Piri a dat jos vreo 11 kg si ceva, nu 7. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ar trebui sa scrieti cat ati slabit si incat timp si la topicul cu pricina, ca sa motivati si alte persoane! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am dat-o in bara ieri... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Bravo,Piri.Ma bucur pentru tine.
Scaii ma bucur pentru tine asta e starea de stres dinaintea examenelor care iti da posibilitatea sa -ti ajustezi greutatea.Profita de ea. Meniul meu: D kiwi,cafea cu lapte,fulgi de ovaz cu mar ras P conopida la cuptor cu smantana,ou si cascacval,piept de pui la gratar(putin),fasole boabe scazuta (putin),cafea cu lapte,cioco(3 patratele) C pere |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna seara tutror!
Meniul meu de azi a fost cam asa: d:o para la trezire 2-3 ore mai tarziu un mar p:2 oua omleta cu o rosie mare si branza de vaci dietetica 0% (vreo 200g (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )cu 2 linguri gem fara zahar s:un mar razuit si apoi ciorba de periosoare(din carne de vita) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salut: meniul meu Monti de astazi a cuprins: cafea, friptura, salata, ciuperci.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
MD: ceai verde, o felie de paine conforma (un colt) goala.
P: Salata de telina, mar, morcov cu maioneza de casa, branza Akadia Double Cream, piept de pui la gratar C: Fructe |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Am mai mancat pana la urma in seara asta si o mana de nuci si acum beau ceai.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi:D kiwi,cafea cu lapte,fulgi de ovaz cu um mar ras
P conopida la cuptor cu cascacval,ou,smantana,piept de pui la gratar,fasole boabe scazuta,un pahar de vin rosu sec,cafea cu lapte,cioco(3 patratele) C fructe: mere,pere |
|
|
![]()
|
|
azi meniul suna cam asa:
d: fulgi de ovaz cu lapte degresat si un mar razuit. p: fasole boabe, peste file la gratar si salata verde(si cu ceapa) 2-3 ore mai tarziu am mancat un grapefruit s: ciorba de perisoare Acuma seara m-am pus sa mai framant o painica. Am zis sa facem o data pe saptamana. Sper sa iasa buna...momentan astept sa creasca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:57 AM |
|