![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Meniul meu de astazi, de om care a stat in bucatarie toata ziua (cred ca am innebunit, am avut chef de gatit ceva de speriat!)
- cafea - pui la gratar (ramas de ieri) cu salata - muffini picanti Briosele mele picante (Monti) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/3-1.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/4-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Meniul meu nu a fost foarte conform astazi, am cam exagerat (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) :
MD- un mar, paine filosofala cu magiun fara zahar P- supa cu fideluta si pui, friptura de curcan, salata de varza, ceai, migdale, cioco neagra C- un mar, migdale, cioco neagra, ceai |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Saru` mina! La mai mare, piri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) 7 kilograme si ... nu-s de colo! Imi faci asa o pohta de dieta cind imi zici cit ai slabit, de imi vine sa sar in sus ca o mingie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) BTW, pentru ca m-am simtit mai dezumflata, azi m-am pus la tol secsos, aka mini, da mini raaaau de tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De fapt ...sunt chiar 10. Bravo, cu fusta mini.Asa si trebuie, sa fim sexoase din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu imi scot "la inaintare" fustele mini acum. Meniul meu de azi: D: fulgi de germeni de grau + iaurt 0,1 P: supa crema de legume (eu din pacate am mancat-o fara crutoane de paine prajita (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) dar si asa a fost delicioasa C: carnati cu mustar Va doresc o seara superba P.S. Briosele tale arata fabulos, ai cumva postata si o reteta ? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc frumos, au fost si foarte buni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O gasesti la index sub numele de Muffini picanti. Nu e reteta mea, ci e reteta Karinei, o doamna care nu mai este membra din pacate. I-am facut cu faina de naut, nu de soia, am pus mult mai putina faina decit in reteta si ardei iute taiat foarte marunt pentru ca am vrut sa se simta ca sint chiar picanti. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Aseara am mai mancat si niste branza de vaci 0%. Aveam o pofta de dulce de zile mari. Am mers si eram hotarata sa fac ceva prajitura conforma, dar am renuntat pana la urma. M gandeam ca nu are sens pentru o pofta de moment.
Azi dimineata am mancat fulgi de ovaz cu mar razuit si 3 linguri de iaurt 0%. La pranz pregatesc mazare cu ciuperci. Pentru cina nu stiu inca ce voi pregati...revin mai diseara |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi,duminica
D ceai verde cu iasomie,cafea cu lapte,fulgi de ovaz cu un mar ras P varza la cuptor cu kaiser,ciuperci cu maioneza,cafea cu lapte,cioco(2 patratele) C fructe probabil mere si o para Arata foarte bine briosele,dar n-am timp sa mai gatesc(am facut ciupercile cu maioneza si un Tiramisu pentru altii) si acum am uit la niste filme tari |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mda azi am pacatuit destul de grav.
Am facut o prajiturica cu mere( faina integrala, tarate. oua fructoza, sare, bicarbonat stins cu lamaie si scortisoara si mere)...Era un chec de fapt. Nu a iesit foarte dulce dar aveam o pofta nebuna deja de mai multe zile. Si azi am cedat. Partea buna e ca este detul de conforma. Partea rea este ca am mancat-o la ora 19 cu o cana de lapte (2 bucati de praji am papat)... Initial nu vroiam sa scriu de aceasta paranteza urata a regimului, dar am zis ca nu are rost sa-mi fur singura caciula.... Oricum alta cina nu am avut, poate compenseaza cumva... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
Rody, stai linistita ca nu-i bai. Decat sa tii regimul foarte strict si apoi s-o dai in bara mai bine mai faci cate o mica escapada din cand in cand cu ceva conform, sa te linistesti. Si prajiturica ta cred ca ar fi mers (daca are minim 25% tarate) daca o mancai dimineata. Sau niste ciocolata neagra (peste 70% cacao), o lingura de miere, niste struguri, niste migdale. Incearca atunci cand mai ai o mare pofta sa o tii in frau asa... Meniul meu: MD- oua prajite cu paine filosofala, putin bacon, rosie si ceai P- supa de pui cu fideluta conforma, carnaciori si varza la cuptor, migdale, ceai C- o para, migdale, ceai |
|
|
![]()
|
|
Buna seara!
Dimineata (pe la ora 1... :lol) cafea fara nimic, doar cu lapte Gustare : Brinza cu ardei kapia Cina: pui la gratar cu spanac si ciuperci Gustare: mar Si mai incolo, cam peste vreo ora, o sa bag unul dintre muffinii picanti din tura de astazi. (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/e326c2af.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Doamne, Fides, dar ai avut chef de gatit, nu gluma! Nu vrei sa-mi trimiti si mie, asa, de-o gustare? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Eu am cam dat-o in bara weekendul asta nu prin faptul ca n-am mancat mancare conforma si prin faptul ca am mancat total haotic fara sa respect nici o ora de masa si am cam ciugulit de cele mai multe ori. Deci nu prea are rost sa-mi postez nici un meniu. Azi am de gand sa fiu cuminte |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:26 PM |
|