IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
Diana.
post Oct 31 2009, 07:59 PM
Post #831

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Meniul meu de astazi, de om care a stat in bucatarie toata ziua (cred ca am innebunit, am avut chef de gatit ceva de speriat!)
- cafea
- pui la gratar (ramas de ieri) cu salata
- muffini picanti
Briosele mele picante (Monti)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/3-1.jpg)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/4-1.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 31 2009, 09:39 PM
Post #832

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Meniul meu nu a fost foarte conform astazi, am cam exagerat (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) :
MD- un mar, paine filosofala cu magiun fara zahar
P- supa cu fideluta si pui, friptura de curcan, salata de varza, ceai, migdale, cioco neagra
C- un mar, migdale, cioco neagra, ceai

+Quote Post
pirigoce
post Oct 31 2009, 10:43 PM
Post #833

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 6,785

QUOTE(Fides @ Oct 29 2009, 10:53 PM) *
Saru` mina! La mai mare, piri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) 7 kilograme si ... nu-s de colo!
Imi faci asa o pohta de dieta cind imi zici cit ai slabit, de imi vine sa sar in sus ca o mingie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) BTW, pentru ca m-am simtit mai dezumflata, azi m-am pus la tol secsos, aka mini, da mini raaaau de tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

De fapt ...sunt chiar 10.
Bravo, cu fusta mini.Asa si trebuie, sa fim sexoase din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu imi scot "la inaintare" fustele mini acum.

Meniul meu de azi:
D: fulgi de germeni de grau + iaurt 0,1
P: supa crema de legume (eu din pacate am mancat-o fara crutoane de paine prajita (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) dar si asa a fost delicioasa
C: carnati cu mustar
Va doresc o seara superba

P.S. Briosele tale arata fabulos, ai cumva postata si o reteta ?

+Quote Post
Diana.
post Oct 31 2009, 10:47 PM
Post #834

Fondator eLady.ro

Multumesc frumos, au fost si foarte buni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O gasesti la index sub numele de Muffini picanti. Nu e reteta mea, ci e reteta Karinei, o doamna care nu mai este membra din pacate. I-am facut cu faina de naut, nu de soia, am pus mult mai putina faina decit in reteta si ardei iute taiat foarte marunt pentru ca am vrut sa se simta ca sint chiar picanti.

+Quote Post
Rody
post Nov 1 2009, 11:20 AM
Post #835

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Aseara am mai mancat si niste branza de vaci 0%. Aveam o pofta de dulce de zile mari. Am mers si eram hotarata sa fac ceva prajitura conforma, dar am renuntat pana la urma. M gandeam ca nu are sens pentru o pofta de moment.
Azi dimineata am mancat fulgi de ovaz cu mar razuit si 3 linguri de iaurt 0%.
La pranz pregatesc mazare cu ciuperci.
Pentru cina nu stiu inca ce voi pregati...revin mai diseara

+Quote Post
melcri
post Nov 1 2009, 12:14 PM
Post #836

Incurabil

Member No.: 6,886

Azi,duminica
D ceai verde cu iasomie,cafea cu lapte,fulgi de ovaz cu un mar ras
P varza la cuptor cu kaiser,ciuperci cu maioneza,cafea cu lapte,cioco(2 patratele)
C fructe probabil mere si o para

Arata foarte bine briosele,dar n-am timp sa mai gatesc(am facut ciupercile cu maioneza si un Tiramisu pentru altii) si acum am uit la niste filme tari

+Quote Post
Rody
post Nov 1 2009, 09:31 PM
Post #837

Incurabil

Member No.: 7,318

Mda azi am pacatuit destul de grav.
Am facut o prajiturica cu mere( faina integrala, tarate. oua fructoza, sare, bicarbonat stins cu lamaie si scortisoara si mere)...Era un chec de fapt. Nu a iesit foarte dulce dar aveam o pofta nebuna deja de mai multe zile. Si azi am cedat. Partea buna e ca este detul de conforma. Partea rea este ca am mancat-o la ora 19 cu o cana de lapte (2 bucati de praji am papat)...

Initial nu vroiam sa scriu de aceasta paranteza urata a regimului, dar am zis ca nu are rost sa-mi fur singura caciula....
Oricum alta cina nu am avut, poate compenseaza cumva...
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Nov 1 2009, 10:45 PM
Post #838

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna seara.
Rody, stai linistita ca nu-i bai. Decat sa tii regimul foarte strict si apoi s-o dai in bara mai bine mai faci cate o mica escapada din cand in cand cu ceva conform, sa te linistesti. Si prajiturica ta cred ca ar fi mers (daca are minim 25% tarate) daca o mancai dimineata. Sau niste ciocolata neagra (peste 70% cacao), o lingura de miere, niste struguri, niste migdale. Incearca atunci cand mai ai o mare pofta sa o tii in frau asa...
Meniul meu:
MD- oua prajite cu paine filosofala, putin bacon, rosie si ceai
P- supa de pui cu fideluta conforma, carnaciori si varza la cuptor, migdale, ceai
C- o para, migdale, ceai

+Quote Post
Diana.
post Nov 2 2009, 12:24 AM
Post #839

Fondator eLady.ro

Buna seara!
Dimineata (pe la ora 1... :lol) cafea fara nimic, doar cu lapte
Gustare : Brinza cu ardei kapia
Cina: pui la gratar cu spanac si ciuperci
Gustare: mar
Si mai incolo, cam peste vreo ora, o sa bag unul dintre muffinii picanti din tura de astazi.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/e326c2af.jpg)

+Quote Post
scaii12
post Nov 2 2009, 09:13 AM
Post #840

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Neata! Doamne, Fides, dar ai avut chef de gatit, nu gluma! Nu vrei sa-mi trimiti si mie, asa, de-o gustare? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Eu am cam dat-o in bara weekendul asta nu prin faptul ca n-am mancat mancare conforma si prin faptul ca am mancat total haotic fara sa respect nici o ora de masa si am cam ciugulit de cele mai multe ori. Deci nu prea are rost sa-mi postez nici un meniu. Azi am de gand sa fiu cuminte

+Quote Post

99 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:26 PM