![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Azi sunt singura in birou (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si nu-mi place deloc. Cred c-o sa ajung sa vorbesc de una singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Meniul pe ieri:
D: iuart cu fulgi de ovaz P: chiftele cu cascaval si rosie G: alune C: ciorba de perisoare cu smantana si niste ciocolata de casa Uite, deja am chef de vorba si n-am cu cine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . O zi frumoasa fetele! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Meniul pe azi:
d: mar razuit cu fulgi de ovaz, scortisoara si 2 linguri iaurt p: ciorba de perisoare si branza de vaci 0% cu scortisoara si o lingurita fructoza c: mazare cu tocanita de ciuperci Zilele astea am observat si eu ca nu mai pot bea atata apa. Este foarte frig aici si nici ceai nu pot bea 1 litru pe zi. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D kiwi,cafea cu lapte,ceai verde cu iasomie
P varza cu kaiser,un rulou hering cu alge,un pahar de vin rosu sec,cafea cu lapte,cioco(2 patratele) C fructe |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu astazi:
Mic dejun: cafeaua cea vesnica cu lapte 0,1 Prinz: muffini cu rosii La cina inca nu sint hotarita. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Azi:
G: pe la 6: praji cu cioco si mar (2 buc) si apoi nani MD: pe 13: laptic cu praji de sus P: la 17: varzica cu kaizer prajit. C: fructe (cred ca mar copt cu scortisoara) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pana la urma azi intre pranz si cina am mancat si un kiwi si o portocala. Am facut paine si a iesit o nebunie. Cea mai buna de pana acum. Evident nu m-am putut abtine sa nu gust acuma seara din ea.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Gagicile!Si-a batut joc cantarul de mine si mi-a aratat nu cu mult ,doar cu vreo 3 kg mai putin de n-aveti idee cum jubilam si ce fericita ca schimbasem si prefixul la kile,iar azi am vazut realitatea si am fost f suparata toata ziua.E drept ca am mancat toate prostiile ieri, abuzand de unele alimente aproape neconforme.Trec maine la masuratori drastice de ceai(fix 2 kile) si altele.Ma apropii de 4 luni de Monti si va transmit rezultatele?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cina la mine a fost mazare cu pui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am senzatia ca sa intimpla ceva. Trebuie insa sa ma dumiresc ce se intimpla si dupa aia revin! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
La ce te referi, Fides?
Eu mancai: MD- fulgi de ovaz cu lapte degresat P- un mar, paste integrale al dente cu sos de rosii si busuioc C- o portocala, migdale, inghetata fara zahar (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Meniul pe ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si wasa cu dulceata P: friptura cu carne de porc, costita si carnat cu salata de varza G: alune C: mi-am facut niste branza cu smantana si mi s-a parut ca avea un gust dubios asa ca n-am mancat-o si in schimb am halit niste smochine uscate |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:11 PM |
|