IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
Rody
post Nov 4 2009, 11:04 PM
Post #871

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Da nu stiu ce am. Tot zic ca nu mai mananc dulce si imi vine cate o pofta de abia ma abtin. Primele doua saptamani am tinut bine si nu ma tenta deloc. De cateva zile parca am innebunit. Cred ca acesta este unul din acele puncte critice care trebuiesc depasite. Cel putin saptamana asta mi-am jurat ca nu ma mai ating de fructoza. Ma rog doar de fructe...
Ah si nu masor eu manacarurile doar ca de data asta am mancat mai multa branza si de asta am tinut sa precizez aproximativ.
Mersi pentru sfaturi Book.

Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scaii12
post Nov 5 2009, 09:29 AM
Post #872

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Neata! Ieri:
D: sunca cu cascaval, cacao cu lapte
Cand am ajuns la birou nu era absolut nimeni si firma era inchisa asa ca m-am dus sa beau o cafea si am mancat niste ciocolata ca aveam la mine
P: ardei umpluti cu smantana
G: alune de padure
C: ciorba de perisoare cu smantana
Rody, cu pofta de dulce e tare greu. Am si eu momente, defapt chiar zile intregi cand zici ca sunt nebuna dupa ceva dulce, daca nu mananc sunt total deprimata. Asa ca nu esti singura in situatia asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Eventual o sa fie momentul ala al lunii ca pe mine atunci ma apuca.

+Quote Post
Bia
post Nov 5 2009, 10:14 AM
Post #873

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ieri:
MD: paina prajita, lapte, ceai verde
P: branza, castraveti, ou fiert
C: iahnie de fasole (am citit ca are 35 indice cea alba, sper ca a mea alba era (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Azi:
MD: paine prajita, ceai verde, gem de prune fara zahar

+Quote Post
Rody
post Nov 5 2009, 02:08 PM
Post #874

Incurabil

Hello everybody!
Azi am mancat pana acum asa:
d:2 oua ochiuri (facute asa fara ulei, parca erau coapte:))) si niste branza de vac 0% cu putin ardei. Ah si o maslina(nu mi-am placut)
p:friptura din pulpa de curcan cu varza calita(fara nimic adaugat, doar calita putin in tigaie cu un strop de ulei si niste piper)
s:voi manca ceva fructe, probabil mere razuite. Apropo ma gandesc ca nu ar fi indicat sa mananc si cu niste fulgi de ovaz dat fiind faptul ca e seara nu?

V-am pupat!

+Quote Post
Bia
post Nov 5 2009, 02:38 PM
Post #875

make-up artist

Bine ca ai mentionat si maslina! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La friptura era bine sa adaugi o salata din legume cu indice de pana in 35.
Nu, fulgii nu se mananca seara. Merele sa le papi cu coaja (are fibre).

Astazi mi se pare ca ai mancat cam putin.

PS: Scuze, nu am vazut varza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Rody
post Nov 5 2009, 02:47 PM
Post #876

Incurabil

Eu am vrut sa mananc salata de veraza cruda ca imi place mai mult dar facuse deja mama ca;ita si am zis ca hai sa mananc asa de data asta. Nu e putin ca m-am saturat. Diseara poate imi razuiesc (cu coaja cu tot) 2 mere si le mananc asa. Parca sunt mai gustoase, mai zemoase asa.
Lasa ca mananc la dimineata fulgi de ovaz cu mar.
Multam de sfaturi:d

+Quote Post
Rody
post Nov 5 2009, 07:37 PM
Post #877

Incurabil

Pana la ura acuma seara am mancat mar cu coaja facut cu blenderul si cu scortisoara si niste branza 0%. Foarte bun a fost.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Nov 5 2009, 09:59 PM
Post #878

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu am mancat azi:
MD- pomello, paine filosofala prajita cu magiun fara zahar, ceai
P- ciorba de fasole, putin cascaval, salata de vinete
G- doua pahare de vin rosu sec
C- cascaval, doua pahare de lapte

+Quote Post
Bia
post Nov 5 2009, 11:15 PM
Post #879

make-up artist

P: fasolica iahnie
C: 2 felii de cascaval, 1 rosie, 1 carnacior, 4 briosele (ca nu au iesit moi nici astea) si niste alune

+Quote Post
melcri
post Nov 5 2009, 11:52 PM
Post #880

Incurabil

Member No.: 6,886

Cantarul meu e praf,eu si mai zdruncinata ,nu mai stiu care e situatia , poate ma abtin si nu ma mai asez pe el.
Azi D kiwi,cafea cu lapte0,1%,fulgi de ovaz cu un mar ras
P am venit si dupa o sedinta de 3 ore chiauna de foame;atunci nu am mancat prea mult:salata de castraveti,fasole verde cu maioneza,putina varza la cuptor gatita,cafea cu lapte 0,1%(fara cioco)
C am sarbatorit o aniversare:piftie de porc,drob de porc,muraturi,gogosari,salata verde,friptura de porc,cascaval afumat,4 masline
mai tarziu o para,un kiwi

QUOTE(Rody @ Nov 5 2009, 05:18 AM) *
Buna seara fetelor.
Eu am cam intrat in depresie azi cand m-am urcat pe cantar si am vazut ca aveam mai mult ca sambata. Probabil o fi de vina prajitura aia de duminica si painea de aseara. In fine. Azi am cam facut-o lata, dar de maine imi revin si incerc sa imi compun meniurile cat mai corect.

Rody,draga am trecut si eu prin faza de depresie la inceput cand am scazut 2 kile de nici nu se simtea si am stat asa vreo 3 saptamani si foarte incet merge si acum,dar nu te descuraja.Daca stii regulile mananca mult pana te saturi ca sa nu te mai gandesti la mancare si gaseste-ti mereu preocupare;merele seara iti fac pofta de mancare;mai bine mananca masa proteidica -lipidica de exemplu branza cu smantana iti tine de foame mai bine.

+Quote Post

99 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 10:36 AM