![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Meniul meu de azi:
Md- struguri G- un mar P- ciorba de fasole, doi cremvusti, doua oua fierte, ciocolata neagra G- o cafea cu lapte C- o para, cascaval |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pink am precizat in celalalt topic ca nu tu mi-ai zis:P. Era doar o impresie de mom. Deci sorry.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata tutor! M-am cantarit azi si am la fel ca ieri, deci se pare ca nu m-am ingrasat sa zic asa de la cina dezastruoasa de aseara. Asta e bine.
La mic dejun am papat mar cu fulgi de ovaz si scortisoara. Revin mai tarziu cu meniul pentru pranz si cina. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi:
MD: ceai verde, piure de mar (din 3 mere), ceai de capsune si fragi P: paste cu sos de rosii si busuioc C: ma mai gandesc si va scriu |
|
|
![]()
|
|
Am facut snitele din piept de pui la pranz...imi era dor(cu ou si daina de naut, sare, piper, oregano) si mazare verde fiarta(boabe)
La cina ma gandeam sa mananc salata de varza si probabil un snitel ca maine nu mai sunt la fel de bune. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Meniul de azi:
- cafea cu lapte 0,1 - muffini cu rosii (cred ca am ajuns sa nu pot trai fara ei! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) - fasole - tarta cu mere conforma ... si-am incheiat pe ziua de astazi. Iaca tarta mea (is taaare mindra de ea, se vede?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/3-3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Doamne,Fides ce de timp ai pentru gatit diverse.
D kiwi,cafea cu lapte 0,1%,fulgi de ovaz cu mar ras P ciorba de rasol de manzat cu multe legume,broccoli cu ou,cascaval,smantana,cafea cu lapte si cioco(2 patratele) G o portocala,o para C un rulou de hering cu alge marinat,cascaval cu rosii si ardei gras |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu am timp (chiar stau prost de tot la capitolul asta!) insa am descoperit ca gatitul ma relaxeaza. Mai ales cind nu ma futaceste nimeni la cap! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ruloul de hering l-ai facut sau l-ai cumparat, iubita? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cina mea + 2 patratele de cioco.
Salata de ton. (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC09871.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Nu am timp (chiar stau prost de tot la capitolul asta!) insa am descoperit ca gatitul ma relaxeaza. Mai ales cind nu ma futaceste nimeni la cap! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ruloul de hering l-ai facut sau l-ai cumparat, iubita? L-am cumparat evident! A fost o oferta de nerefuzat la selgros(35% reducere). D apa,kiwi,cafea cu lapte0,1% P ciorba de manzat,broccoli cu ou smantana,cascaval,piept de pui marinat la gratar,cafea cu lapte0,1% cu cioco evident(2 patratele) C fructe(probabil) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:58 AM |
|