![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Wow pink arata super salata aia. Si eu voi incerca la cina azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am o intrebare: tonul era din conserva? Eu am in conserva cu putin ulei, dar daca il storc bine e ok? Unde as putea gasi in apa?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, e ton in apa. Merge si in ulei dar nu mai adaugi extra. Eu am pus la salata niste ulei de masline. In principiu se amesteca tonul (aprox. 200 g) cu mustar Dijon (1 lingurita), zeama de lamaie (1/2 lamaie), ceapa, ou fiert si se aseaza pe rosii taiate rondele sau cum vrei tu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mersi Pink. Maine mananc salata de ton ca azi am mancat peste la gratar la pranz si nu mai mananc si diseara.
Deci azi la pranz: peste, niste fasole boabe alba fiarta si salata de varza cina: probabil fructe si niste branzica 0% |
|
|
![]()
|
|
Pana la urma am mancat pe la 17 niste branza 0% cu un kiwi si o clementina, iar la ora 20 o omleta simpla(2 oua) cu niste ardei rosu
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu azi am mancat foarte aiurea si numai tampenii: branza cu rosii, carnaciori de casa, ou, ficatei, cioco, piure de mar si cam atat. Mai mult am ciugulit.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ieri:
MD-nu mai stiu, parca paine filosofala cu magiun fara zahar P- creveti cu salata de ceapa, rosii, gogosar, supa de peste- doua portii C- musaca cu dovlecei Si noaptea am dat-o-n bara cu vin alb, putin pepsi si floricele. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Azi: MD- paine filosofala cu caise deshidratate prajita, magiun fara zahar, ceai P- aripioare de pui, mujdei, briose de ciocolata conforme C- un mar, putin cascaval, doua cani de lapte |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi am dat-o-n bara cu un cuib de viespi. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Dupa ce m-am abtinut de la cozonac si cartoafe, care miroseau dumnezeieste a unt si a verdeata si a parmezan, am facut-o de oaie cu un pirlit de cuib! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu la cartofi nu prea mai am pofta, dar, cred ca si eu as fi dat-o in bara la cuib de viespi. Sunt divini!!!! (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
Meniul pe sambata: D: lapte cu fulgi de ovaz P: fasole cu ciolan afumat si ciorba de gaina C: salam cu cascaval cu masline si niste cioco Meniul pe duminica: D: cafea P: pui la punga cu mujdei de usturoi(a iesit o minunatie (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ) G: caju C: mici cu mustar |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea
P ciorba de vacuta,varza calita cu pulpe de pui la gratar,mujdei,un pahar de vin,cafea cu lapte ,cioco(2 patratele) C fructe |
|
|
![]()
|
|
Eu azi am avut un program mai ciudat.
Am mancat de dimineata (la 10 niste mar cu fulgi de ovaz si scortisoara) Apoi la ora 12 am mai mancat tot mar si cereale cum a mai ramas si cu un iaurt 0.1% Apoi am dormit si de aceea nu vroiam sa iau un pranz foarte consistent. Am zis ca voi manca atunci cand ma trezesc. La ora 16 si ceva am mancat fasole verde fiarta cu friptura de vita (carne din pulpa), friptura continea: ardei, ceapa, rosii, un strop de ulei si condimente. Mna probabil ca voi mai manca mai tarziu un fruct ceva, voi vedea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:57 PM |
|