![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
EU azi am mancat bine dimineata si la pranz. Apoi numai struguri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Meniul meu, azi:
MD- 1 kiwi, paine filosofala prajita cu magiun fara zahar, ceai P- supa de peste, crackers de branza de burduf cu susan, somon la gratar cu lamaie C- ananas, un mar |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetele! Mie imi cad ochii in gura de somn si vad printre dinti (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) . Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si o gura de cafea P: salam cu branza, gogosari, ridichi G: cate putin din urmatoarele: alune, cioco si mar cu scortisoara C: o pulpa de pui ramasa de ieri cu muraturi |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
MD: cafea cu lapte, iaurt
P: pulpe de pui cu branza de oaie C: pastrav la gratar cu legume la abur si zeama de lamaie |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor. Sper ca la voi sa fie mai frumoasa vremea...aici ploua neincetat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Meniul meu de azi: d: mar cu fulgi de ovaz si scortisoara p: omleta cu ciuperci la gratar, rosii si niste branza de vaca 0% s: piept de pui la gratar cu salata de varza Va urez tuturor o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sal`tare gagici! Sa va povestesc experienta mea de ieri. Intrata in greva am hotarit ca daca tot nu dau jos nici un gram, imi bag piciorul. Si ma apuc sa maninc orice. Drept pentru care am infulecat spre seara o pita gyro, am muscat cu nesat dintr-un copan de pui pane, am baut cola si m-am declarat pentru 5 minute satisfacuta.
... Apoi au inceput durerile de cap, palpitatiile de la cola (btw, nu inteleg de ce bea lumea cola, ieri, dupa atita pauza am ajuns la concluzia ca are un gust timpit!), arsurile, ca mincarea mi-a cazut ca un bolovan in stomac de parca inghitisem o suta de pietre de moara. Si m-am simtit rau. Dar rau tare! Drept pentru care m-am intors azi spasita la cafeaua mea fara zahar si cu lapte si la briosele mele montignace si deseara o sa stau tot cuminte. Concluzie: cine o mai face ca mine, ca mine sa pateasca! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte0,1%
P ciorba de vacuta,piept de pui la gratar,varza calita,un pahar de vin rosu sec,cafea cu lapte0,1%,cioco(4 patratele) C fructe:mandarine,portocale(pe la 7) Fides,imi pare rau pentru tine ca ti-ai pierdut rabdarea pentru o zi,dar nu dispera!Osa fie soare si pe strada ta din nou,doar n-o sa te dea gata aceasta situatie.Cu siguranta se va regla situatia.Dar mai ai putina rabdare.Tine-o tot asa cum ai invatat de atatia ani si rezultatele vor veni;stii ca si la mine organismul mi-a tinut rezistenta o buna bucata de vreme din motive pe care le cunosc de altfel(sunt mentionate de Monti).dar pana la urma am invins incetul cu incetul.Ia cu ceaiuri acum de digestie,iasomie,sunatoare,etc.Iti doresc succes! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
As dori Fides sa spun ca imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, insa cred ca asta este un lucru bun ca macar nu vei mai manca prostioare curand. Ma rog zic si eu. Cand ma gandesc cate prostii mancam si eu inainte si doar intr-o singura zi ma apuca groaza. In special in aceast vara dupa ce am scapat de admitere la facultate si nu mai aveam niciun stres. Parca stomacul meu era parcare pt toate dulciurile. In fine, sper sa se dezobisnuiasca si organismul meu de asemenea produse.
Azi la cina nu am mai mancat piept de pui cu salata de varza ci am facut o salata de ton cu ou fiert, praz si ceapa si am macat cu o rosie mare. A fost foarte gustoasa. A si am mai stors niste lamaie pe ea si am pun nitel piper (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Maine cred ca merg sa cumpar ardei iute ca mi-e dor... O seara placuta! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Imi pare rau Fides (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , dar poate nu slabesti din cauza bolii sau a medicamentelor? Nu stiu, zic si eu... Oricum ar trebui sa te gandesti si la sanatatea ta, nu doar la slabit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Scaii, stii ca salamul nu prea e binevenit? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ladies, sinteti niste dragute si finute! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Book, pun pariu ca e de la medicamente si ca doza e prea mare acum (de aceea ma duc marti cu analize noi, pe care o sa le fac saptamina aceasta). Pina nu vorbesc cu doctorita o sa tin un monti de faza doi / aproape Monti anyway, ceva asa, mai mult de amoru` artei, ca vaz ca oricum jeaba ma stresez pina atunci... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 06:43 AM |
|