![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sper ca te-ai distrat bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai mincat insa cam putin.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: lapte cu fulgi de ovaz, cafea P: mici si cascaval cu rosii G: alune C: ciorba de gaina |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da sa stii ca m-am distrat de minune. Nu am iesit de foarte mult timp in oras si eram acolo multe prietene. Am dansat cat m-au tinut picioarece.Bine ca azi sufar putin de la tocuri da nah. M-am cantarit azi si am cu inca juma de kg in minus si am schimbat prefixul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma gandesc ca asta se datoreaza si faptului ca ieri am mancat putin si am facut multa miscare. Mna sunt constienta ca ieri nu a fost tocmai o zi normala, dar mai ales seara vroiam sa mananc cat sa nu raman cu stomacul gol. Oricum in urmatoarele 20 minute ma culcam. Si culmea m-am saturat si repede. Azi am vrut sa mananc paine ca nu mananc numai o data pe saptamana cam asa si nu stiam cu ce, asa ca mi-am facut lapte cu cacao si putina fructoza(stiu ca nu e foarte buna combinatia si nu prea aveam voie sa pun fructoza) si tin sa precizez ca m-am scarbit cand am simtit gustul de dulce. Adica nu e nici macar la fel ca la fructe. Desi am pus foarte putina fructoza, abia am baut o cana. Mna asta e bine, eu ma bucur. La pranz voi manca tocanita de pui cu mazare verde boabe fiarta. Cu meniul de la cina voi reveni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu am fost in oras, m-am intors dimineata. Si am baut vin alb. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Rody, mai bine mancai niste cascaval, niste fructe, ceva... Nu e ok paine inainte de culcare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Crede-ma Book ca stiu, dar aveam doar mere si nu vroiam ca ma durea stomacul de la ele, iar cascaval nici macar nu am in casa ca nu cumparam, e gras si nah am zis ca renuntam momentan la branzeturi grase. Painea era acolo prospata si nu m-am putut abtine. Stiu ca am gresit, dar hai ca a fost bine, ca oricum am mai slabit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte0,1%,fulgi de ovaz cu lapte
Pmazare cu piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi,3 rulouri cu hering,un pahar de vin rosu sec,cafea cu lapte,cioco(3 patratele) C fructe probabil |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
MD: piure de mar, cafea, painica prajita cu iaurt 0%
P: carnaciori de casa prajiti C: toba, salam de vara (asta nu e bun dar asta e), cateva linguri de salata, 1 lingurita de mustar G: struguri albi |
|
|
![]()
|
|
Acuma seara am mancat o portocala si niste branzica 0% cu scortisoara.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu, azi:
MD- paine filosofală prăjită cu magiun fără zahăr şi afine (le-am bagat eu prin magiun (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ), ceai P- ciorbă de fasole, caşcaval, puţină salată verde C- orez cu lapte cu fructoză şi scorţişoară |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: sunca cu cascaval si masline si lapte cu cacao P: salata de salata cu peste, ou, cascaval si niste alune C: peste la cuptor cu lamaie si niste smochine A, si am mai baut o cafea la servici si muuult ceai verde. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:53 PM |
|