![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Meniul meu de azi:
d: paine integrala cu tarate cu niste branza de vaca0% si cu jum ardei p: soia fiarta si facuta pasta ( cu putin ulei in care am calit niste usturoi si cu niste boia) cu salata verde cu ceapa si castraveti s: tocanita din carne de vitel cu salata de varza si poate mai pe seara dupa cina o sa mai mananc un fruct, sa vad. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte0,1%,fulgi de ovaz cu mar ras
P conopida la cuptor cu ou cascaval,smantana,rulou cu hering marinat,cafea cu lapte0,1%,cioco(3 patratele) C fructe pere,portocala(pe la ora 7) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pana la urma am mancat la cina peste file facut cu sos ( ceapa, ardei, rosii si putin ulei) si 2 portocale
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe mine sa ma declarati dezertor pina marti seara. De miercuri dimineata, ma intorc pe baricade!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am papat asa:
MD: cafea normala cu lapte, painica prajita cu branzica 0% si ardei gras P: salam, cascaval, ardei, iaurt G si C: struguri |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu:
MD- fulgi de ovaz cu lapte si mar, ceai P- doua portii de ciorba de fasole, cascaval C- paste din grau dur integral cu sos de rosii si busuioc, ceai |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata lume!
Meniul meu pe azi: d:2 kiwi la trezire, iar dupa o jumatate de ora lapte0.1% cu cacao si fulgi de ovaz(fara fructoza sau altceva) p:friptura din carne de vita cu salata de varza ( ce intentionam sa mananc ieri la cina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Iar la cina inca nu stiu. Va urez o zi plina de bucurii! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Rody, cacaua are grasime, nu cred ca merge cu fulgi de ovaz... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Serios? Mna ce chestie. Ma gandeam ca nu are nimic daca pun o lingurita de cacao. OFFff. Mna bine ca stiu acum, nu am sa mai repet greseala. Mna ca iar m-am ofticat, vroiam si azi sa mananc cat mai corect sau nu fac asocieri gresite si uite ca iar gresesc. Asta e acuma. Mersi oricum pt informatie!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm... Cacaoa are totusi un ig de 20. Powder cocoa (no sugar added) - IG 20. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) M-ati bagat in ceata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:52 PM |
|