![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu sincer chiar nu as fi zis ca nu e voie. Dimpotriva am pus ca stiu ca are si proprietati antioxidante
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai e voie, dar nu asociata cu fulgi de ovaz, pentru ca are grasimi. Asa cred... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Fulgii de ovaz au indice 40 deci nu trebuie asociati cu grasimi (inclusiv cacao).
Si eu beau cacao, dar cu lapte, seara... This post has been edited by bookaholic: Nov 14 2009, 02:00 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Oricum cert este ca nu voi mai manca cu fulgi de ovaz;). Tocmai am luat pranzul. A iesit foarte buna carnita, dar am sarat prea tare salata de varza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi d kiwi,cafea cu lapte0.1%,vasa cu magiun fara zahar
P varza cu kaiser,2 ochiuri,putina smantana,un pahar de bere,cafea cu lapte0,1%,cioco C fructe:pere,mandarine(pe la pra 7) |
|
|
![]()
|
|
La cina am mancat omleta simpla (cu un strop de ulei) si o cana cu iaurt 0% cu un mar.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu, azi (cam multe chestii dulci... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ):
MD- paine filosofului prajita cu magiun si gem de coacaze cu fructoza, ceai G- o para P- ciorba de praz, mancare de pui cu mazare, cioco neagra, ceai C- placinta de mere conforma, ceai |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi,duminica
D kiwi,cafea cu lapte o,1%,fulgi de ovaz cu mar ras P mazare cu kaiser,salata de rosii ardei ceapa,castraveti,un pahar de bere,cafea cu lapte0,1 %,cioco(3 patratele) C mozarella cu rosii mai tarziu fructe:pere,mere |
|
|
![]()
|
|
Azi am mancat asa:
d:mar cu fulgi de ovaz, scortisoara si cu iaurt 0% p:vinete umplute cu branza de vaca0%(facuta cu boia si ceapa, sare) si vinete umplute cu peste file la cuptor, oua ochiuri(fara ulei) si putin iaurt0% Dupa vreo 2 ore am mancat o para s:fructe |
|
|
![]()
|
|
Azi:
MD- o cafea, oua prajite cu paine integrala prajita, rosie si ceai P- ciorba de praz, saganaki cu creveti, ceai C- am dat-o in bara cu banane si ciocolata, ca nu mai aveam fructe prin casa... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si mai tarziu si niste struguri... sper sa nu se vada prea rau la cantar. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by bookaholic: Nov 15 2009, 10:18 PM |
|
|
![]()
|
|
acuma seara am mancat o para si nuci(cam multe:()
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:20 AM |
|