![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A, la dulciuri Monti de post aria e destul de ingusta. :|
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Am impresia ca si ciocolata conforma e de post, dar nu bag mana in foc.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa stii ca nu fac cine stie ce "bunatati" totusi. Faza e ca si la ai mei acasa s-o mincat bine si eu sint o gurmanda. Nu maninc mult, insa imi place sa maninc bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Exista si ciocolata conforma si de post, intr-adevar. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte0,1%,fulgi de ovaz cu lapteo,1%
P mazare cu kaiser,salata de rosii,castraveti ardei,ceapa,un pahar de vin rosu,cafea cu lapte0,1%,cioco(3 patratele) C probabil fidea din grau dur fiarta al dente cu sos de rosii,ciuperci,busuioc |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi am mancat asa:
d: iaurt0%cu mar,scortisoara si niste fulgi de ovaz p: ciorba de legume si piept de pui la gratar cu salata verde c: 2 portocale si apoi o imitatie de clatite:))). Mie asa ciuda ca vroiam sa mananc ceva bun, chiar cu riscu ca o dau putin in bara mai ales ca e seara si a iesit naspa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Doamne, Fides, chiar ca esti o enciclopedie gastronomica. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Si te admir pentru ceea ce faci in bucatarie.Eu abia termin mancarea ca ai mei nu mai au rabdare si se si arunca pe ea(mai ales cand le fac ceva ce le place). In careva zi din saptamana trecuta am vrut si eu sa ma laud cu niste creveti prajiti cu usturoi pe un pat de legume, am si aranjat un platou frumos, estetic si apetisant,dar pana am scos eu aparatul de fotografiat, deja disparuse jumatatedin platou. Asa ca m-am lasat pagubasa cu facutul pozelor la mancare. Oricum mi-ai dat niste idei foarte bune si cum ne si place fasolea indiferent de modalitate de preparare, am sa o scot la inaintare. La noi la catolici, e postul mai lejer, se mananca de post doar martia si vinerea, dar eu il tin integral ( sotul si copiii mei sunt ortodocsi, asa ca eu tin post si pentru ei).M-am obisnuit asa si sincer ma simt mai bine sufleteste cand fac asta. Va multumesc doamnelor, pentru suportul moral. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Fides am facut tarta aia cu mere minunata si vreau sa zic ca a fost un succes. Mai ales daca compra cu clatitele de dinainte. Azi am intrecut masura, dar nu m-am lasat pana nu am obtinut ceva care sa fie bun. Deci am mancat si praji. Si a trecut toata in seara asta. 3 persoane a mancat din ea:))
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu, azi:
MD- fulgi de ovaz cu iaurt slab, afine si capsune, o para, ceai P- un mar, paste din grau dur integral cu sos de rosii si busuioc, ceai C- crackersi din branza de burduf cu susan, salata de rosii, castraveti si salata verde, ceai Si mai tarziu o para, ceai. This post has been edited by bookaholic: Nov 16 2009, 11:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Pe-aici e greva la metrou asa ca azi am facut 2 ore si 15 minute pana la servici (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) si azi e doar prima zi. Meniul pe ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz P: pulpe de pui cu muraturi G: alune C: un fel de praji din faina de soia, dar a fost o incercare esuata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Rody, ma bucur ca ti-a placut!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:15 PM |
|