![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
In legatura cu lengeria ,eu zic ca o data ce ai trecut de 20 si un pic de ani (poate gresesc) reusesti sa vezi
farmecul,comoditatea oferita de aceste modele ,adevarul e ca mine ma cam deranjeaza modelele tanga ,plus ca sant mii de modele non tanga super sexi,finute! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu tocmai ma simt mai comod in tanga, libera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e vorba neaparat de sexi, mie de exemplu mi se par foarte sexi anumite modele de boxeri pentru femei! Dar trebuie sa recunosc ca in schimb, imi displac dungile care se intrezaresc prin pantaloni/blugi mulati.
Tiana, sunt trecuta de 20 si un pic de ani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai sa stii ca, nu stiu unde am citit, ca barbatilor, chiar le plac urmele alea. Bine nu sa te stranga de cur si sa ai 3 buci in loc de doua. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si eu am chiloti normali, la care nu se observa dungile prin pantaloni. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am si, si...
Nu v-am amagit, pun diseara ceva, sau maine. Doar ca nu sunt poze de la nunta, ca pe alea nici nu le-am luat. E doar o poza cu mine fara cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , una cu unghiile... si una cu parul. Nu sunt cine stie ce. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ok, asteptam, tot ceea ce e facut fara cap sounds terrific (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu cred ca plec in weekend la mare. Duminica e ziua mea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si de ce esti trista ca e ziua ta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Esti rac? (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
De ce esti trista ca e ziua ta si mergi la mare? |
|
|
![]()
|
|
Da, Rac. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Nu stiu, I'm getting old, viata trece pe langa mine, chestii de-astea. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar pe mine mereu ma apuca astfel de stari de melancolie de ziua mea. Cred ca o sa imi inchid telefonul sa nu mai aud atatea felicitari (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa ne traiesti, Sweet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Merci, Pink! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Promit sa imi tarasc batranetile cu voi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:29 AM |
|