![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Cindy ,sa traiesti multi ani fericita !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Sweet, La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa! Lasa tristetea, esti atat de tanara!!! Sa petreci frumos duminica! Cand ma apropiam de 30 de ani ma gandeam ca in acea zi o sa fiu cea mai nefericita fiinta de pe pamant. Dar m-am trezit zambareata si fericita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cati ani, Sweet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
22 implineste, stiam eu ceva dar m-am uitat in profil sa fiu sigura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Auzi la ea, se vaicareste, cica imbatraneste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cindy multi inainte!
Si eu am inceput sa fiu nostalgica de ziua mea dupa 18 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
La multi ani Sweet (nu ma pot obisnui cu Cindy)! Traieste-ti tineretea. Nu te mai gandi ca trece viata pe langa tine . Fiecare clipa care ti-e data iti aduce ceva, chiar daca ti se poate pare uneori ca viata e facuta mai mult din momente anoste. Si fiecare varsta are farmecul ei. Pe mine nu ma sperie gandul ca ma apropii de 30, cred ca abia acum am invatat cu ce se mananca viata cu adevarat. Am incetat sa ma mai plang de chestiile plicticoase, as vrea sa cred ca e mai intelept asa, sa ma bucur de ce mi se intampla si sa nu ma mai gandesc de ce viata mea nu e ca in filme.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Esti putin mai mare ca mine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
La multi ani!!! Cadou pentru tine, poze. This post has been edited by bookaholic: Jul 17 2009, 07:46 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, eu sunt putin mai negativista si melancolica uneori, mi se intampla sa plang de ziua mea. Acum trec si printr-un fel de criza de identitate, ma transform in ceva dar nu imi dau seama exact in ce! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Multumesc mult pentru urari, I'm overwhelmed! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
M-am rasfatat in seara putin la shopping, mi-am cumparat o rochita si o bluza, ambele Mango, sandale (reducere de la 400ron jumatate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), cremute, voiam si blugi dar se inchidea mall-ul cu mine. Am in plan si un piercing dupa ce ma intorc, am vazut deja azi cercelusul finut pe care il vreau. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ai gasit cercelus, Sweet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună dimineaţa eLady. Long time no see (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:30 AM |
|