IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXX, Conversatie
albinuza
post Jul 18 2009, 08:48 AM
Post #131

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna dimineata! Eu sunt pe baricade la munca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mi-i somnic de nu mai pot!
O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
tiana
post Jul 18 2009, 10:45 AM
Post #132

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Buna dimineata ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jul 18 2009, 12:36 PM
Post #133

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Neata! Eu sunt varza, de doua nopti dorm max 5 ore si ma trezesc din ora in ora in tipetele si maraielile lui David. Cred ca-i mai apar dintisori (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Cindy, ai pus la shopping achizitiile? Vreau sa vad! Eu sunt fericita ca mi-am luat panataloni scurti dar astept sa-mi dispara o vanataie oribila sa-i pot purta. Mi-am luat si blugi, marimea 25 (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
Pozarul meu are inceput de sfarsit, o sa pozez cu telefonul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Surprix, welcome back!

+Quote Post
SurPrix
post Jul 18 2009, 07:57 PM
Post #134

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Am fost ocupată īn ultima vreme cu de toate şi totuşi... nu pot pleca la mare. Nu īmi pot lua concediu īn perioada asta... a fost soră-mea cu ai mei cu unchi şi cică a fost foarte frumos... ah... sunt geloasă (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Īn rest voi ce aţi mai făcut?

This post has been edited by SurPrix: Jul 18 2009, 08:00 PM

+Quote Post
tiana
post Jul 18 2009, 08:19 PM
Post #135

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Buna seara!

Pe aici a inceput o ploaie ,dar e bine venita!

Eu am reusit sa fac vreo 2 ore plaja,undeva intre ora 16 pana pe la ora 18.

In rest,imi bat capul cu forumul ca vad aiurea post-urile,am cautat pe la sfaturi tehnice,am facut cam ce se zicea pe acolo(curatat cookies,etc ) dar tot asa le vad,bun ,diferenta este ca acum pot intra si scrie ,dar o sa-i dau eu de cap!

Altheea ,marimea 25 (e de bine,nu?), facut si eu un pic de shoping si luat 2 perechi de pantaloni scurti ,ca ce aveam sant istorie din cauza celor aproape 10 kg care le-am pierdut! Va da-ti seama ca ma uitam la ei si scria marimea S (si eu cu mintea mea creata zic :no astia nu intra,e supriza probat,intrat,placut )

+Quote Post
Bia
post Jul 18 2009, 09:55 PM
Post #136

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu sunt intr-o depresie crunta. Nu sunt multumita deloc de mine, de corpul meu, de celulita asta. Vad atatea femei care arata impecabil si in momentele al;ea prefer sa mor decat sa mai traiesc asa. Toata lumea imi zice ca frumusetea e trecatoare dar ce rost mai are viata si tineretea fara ea? Nu are.

+Quote Post
SurPrix
post Jul 18 2009, 10:19 PM
Post #137

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Pink... ar trebui să priveşti diferit lucrurile... ştii "Femeia este lucrarea de diploma a lui Dumnezeu la examenul de estetica."

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 18 2009, 10:30 PM
Post #138

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Pink (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) pai fa ceva sa indrepti situatia daca te simti asa de rau, fa gimnastica, du-te la sala, regim, nu mai spune asa prostii te rog, esti fata desteapta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 18 2009, 10:49 PM
Post #139

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pai fac miscare (alerg, fac dans), regim tin si nu vad nicio inbunatatire. Simt ca o iau razna! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 18 2009, 11:08 PM
Post #140

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Diana zicea ca a scapat de celulita cu masaj. Crezi ca poti merge asa la niste sedinte de masaj?
Si eu am dar nah, am probleme destule cu tenul ca sa ma mai gandesc si la ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Anul trecut am folosit goodbye cellulite de la nivea si chiar mi s-a parut ca a ajutat, la fel am citit si pe forumuri, nu trece de tot doar cu ea insa combinata cu masaj cred ca ar fi si mai bine.
Hai ca nu exista problema fara solutie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Oricum, nu celulita aia te defineste pe tine, ia masuri s-o reduci insa nu te mai stresa asa de tare, sotul meu nici nu stie ce e aia celulita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
A, si tot eu i-am explicat ce sunt si vergeturile, el zicea ca-s niste linii dragute (IMG:style_emoticons/default/yu.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 05:55 AM