![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Stiu, nici al meu nu stia ce-i aia pana nu i-am aratat eu la o dansatoare ca are multa si ca n-ar trebui angajata pe motivul asta.
Cu masaj am incercat in iarna, mult masaj vacumatic, sauna si impachetari dar dupa 2 luni s-a redus cu aproximativ 30% si toate conbinate cu fitness. Acum, desi excese alimentare nu am facut, sucuri nici atat, s-a refacut. Cel mai tare ma deranjeaza ca 80% din garderoba mea este de nepurtat pentru ca-s rochite, fustite, scurte toate, mulate, albe sau colorate. Multe au costat foarte mult si de un an de zile m-am trezit brusc in imposibilitatea de a le purta. Poate e si vina mea ca nu purtam decat fuste scurte si panataloni scurti sau foarte mulati. La amsaj o sa merg iar, numai ca acum am niste cheltuieli cam mari cu portofoliul si nu imi mai permit inca 500-800 de euro pe luna la un salon. De-asta am si introdus alergatul in activitatile zilnice. Sunt doua solutii: ori fac bani mai multi, ori gasesc inlocuitori ori plang cateva zile la al meu sa ma duca intr-un centru sau clinica de tratament (ceea ce nu vreau pentru ca nu vreau sa stie ca ma chinui prea tare cu felul in care arat, plus ca el desconsidera femeile "implantate", "chirurgicate" pentru ca i se par de plastic). Folosesc un gel de la Gerards dar am renuntat de o saptamana pentru ca e termoactiv si ma arde foarte tare: se incalzeste si se inroseste pielea de nu o pot atinge. Ma gandesc ca e si o reactie alergica la produs si nu inteleg de ce ca in iarna nu pateam sa a arda cat sa nu suport sa mai ating pielea. Ma simt pur si simplu ca ultimul om ca nu mai pot purta nimic scurt sau merge la plaja fara sa am impresia ca toata lumea vede mai intai celulita. In general eu exagerez dar acum chiar nu mi se pare ca reactionez peste masura in ceea ce priveste aceasta problema. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
Pink,dupa cate stiu cremele anticelulita care sant bune cam asa trebuie sa faca, adica "sa arda",dar cred ca stii si tu asta foarte bine,eu foloseam o crema pregatita in farmacie dupa retetele lor,incearca intr-o farmacie (model vechi,sa zic asa) adica nu in lanturi de farmacii ,ci acolo unde mai sant pe cont propriu ,au doamnele farmaciste retete pentru astfel de problema la aproape 1/2 din pretul pietei si sant la fel de eficace ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O duminica cat mai placuta fetelor! Era sa uit ! La multi ani Cindy! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink, eu facusem o celulita urata tare in sarcina, evident ca mi-a ramas si dupa nastere. Adica eram toata numai gauri pe fund si coapse. Sport nu prea fac in afara de plimbarile cu bebe, de stepper iar nu m-am atins de o luna. A disparut toata cu Monti! Pe bune, chiar si cea pe care o aveam inainte de sarcina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tine-te in continuare de regim. Cu sportul nu stiu ce sa zic, am o prietena care de vreo 5-6 ani face sport regulat (a ajuns si instructoare de aerobic intre timp), nu fumeaza, nu bea cafea, nu mananca gras, fructe si legume la greu, numa' pui si peste, masaj de 3 ori pe saptamana...in fine, tot ce se poate face si tot nu scapa de ea!!! Nici ea nu poarta scurt din acelasi motiv. I-am sugerat si ei sa tina montignac, arde grasimile rapid.
Tiana, pantalonasi scurti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Daca ma crezi, vara trecuta bombaneam si imi juram ca vara asta o sa port cei mai scurti pantalonasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acum astept sa-mi treaca niste vanatai urate, ma lovesc de toate cele prin casa. Plus ca sunt alba branza desi stau la mare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In rest sunt cam zombi, de 3 nopti dorm putin, ma trezeste David foarte des. Cred ca ii mai ies dinti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
De Monti ma tin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu esti prima care spune ca a scapat de celulita cu Monti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doamne ajuta!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Altheea ,las ca trece si faza cu dintisorii!
De lovit ,stai linistita ca eu daca am intr-o incapere una bucata colt sigur nu o ratez! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Legat de pantaloni scurti, eu am vreo trei ani de cand nu am mai purtat (in public) si ma tavaleam pe jos de ciuda ,dar nici nu faceam nimic in priviinta asta(miscare,regim,etc) de aceea am fost ultra happy de achizitionarea acestor pantalonasi.Monti e de best! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua ladies!
Eu azi am lenevit un pic, am mancarea pe foc, si ma pregatesc sa plec la piscina.Cred ca daca nuse face ii mai dau drumu o data cand ma intorc de la plaja. Am pus poze pe grup cu noua mea frezaobtinuta ieri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Is dragalasa de mor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Scuzati fata extrem de obosita si tigaia e pe aragaz (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Albi nu vazut poza ,ca nu pot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !Dar te cred pe cuvant. Cum a fost la piscina? O zi frumoasa de luni sa aveti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
A fost bine la piscina! AM inghitit jumate de bazin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi arat ca o oaie isterica, pentru ca evident ca eu nu-l aranajez ca aia de la coafor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da e bine si asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Neatza...abia acum pot sta si eu linistita un pic, ufff!
Liniste p'aci, unde's fetele? Teo este in concediu? |
|
|
![]()
|
|
Hello Altheea ,si io pe aici !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:21 AM |
|