![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai e vara, e cald, plimbari lungi de o ora, doua, role, alergat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Buna ziua. Toata dimineata am fost stresata cu firma mea... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pink ,cred ca merg pe tae bo,am 2 cd acasa ,am mai prestat dar m-am lasat ,acum o sa-mi dau 2 picioare in fund si macar 20 de minute pe zi trebuie sa gasesc!
Pai de ce te-ai stresat cu firma? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu m-a durut deloc! Sper sa se comporte bine in continuare...
Ce o mai fi cu Diana? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sper ca se simte mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună ziua fetelor. Am făcut şi eu două reţete din categoria Monti... au un gust bun īnsă cred că mai am de lucrat la aspect puţin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pānă la urmă, cred că voi petrece timp mai mult pe acolo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Helau!
Eu am muncit si azi de mi-a iesit pe ochi, am reusit doar sa citesc. Ma doare capul, si vreau acasa in fundul patului. DI, ce faci? Esti bine? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Tiana, aceeasi problema si la mine cu fundul. De celelalte...o sa vad eu cand n-o sa mai alaptez. dar la fund e jale. Adica am 86 cm (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) Si orele de mers nu ajuta. Ieri am bagat 200 de stepper. Azi nu cred, ma cam doare burtica.
Cindy, unde ai fost la mare? Si unde ti-ai facut piercingu'? Dianaaa, ma bucur sa te vad! Sper sa te simti mai bine, macar odihnita. Eu nu mai stru ce-i odihna de vreo 10 luni (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi s-a reziliat un contract (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau mai bine spus, se vrea reziliat pentru motive bizare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Althe, la Mamaia am fost. Pierce-ul mi l-am facut insa in mall la Buc., cred ca ii este contraindicata marea. M-a apucat si pe mine pierce-ul acum la "batranete", cand ar trebui sa ma fac femeie serioasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana, si eu ma bucur mult sa te vad! Am fost ingrijorata! This post has been edited by Cindy: Jul 21 2009, 03:55 PM |
|
|
![]()
|
|
Numai eu sunt de vina! Eu am incurajat fata la prostii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mi-o fost bine dar nu mor eu asa usor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I`m back. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La multi ani, sa ne traiesti si infloresti! BTW,vreau si eu un decolteu ca al tau! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:17 AM |
|