![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pink,stai linistita ,toate procedam la fel,e usor sa dai sfaturi de pe margine,ma bucur ca te-ai mai calmat.
Crede-ma ca stiu ,si eu sar in sus din prima,dar lumea care ma cunoaste ma lasa in pace si asteapta sa ma linistesc! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
@ tiana: da.. a fost foarte bun, īnsă apreciez faptul că pentru o bunătate de aceea trebuie o prezentare pe măsură
@ pink: (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
SurPrix ,tot timpul avem cate ceva de imbunatatit ,altfel ar fi cam plictisitor,nu?
Zice una intr-un articol, o chestie foarte buna"Cine nu ma vrea,nu ma merita!" asa o fi? Sar de la una la alta,dar pana fierbe mancarica ,mai beau o gura de vin,mai citesc ceva pe net! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
E ,pic de fasole verde scazuta cu smantana si pe langa ea trebuie sa omor pe cineva(adica carnita ,ceva piept de pui) .
Dar ,atat cu mancarea, ca ne muta Maat la retete si eu nu stiu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ,citesc de fiecare data cate o reteta si o fac,a doua oara iasa altceva,de! |
|
|
![]()
|
|
De acod... că tot a venit vorba de Maąt... unde este? Spunea că se duce să mānānce... a devenit ea māncărică? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Poate se odihneste!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pe mine m-a luat un somn! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-am certat cu maica-mea! Am jignit-o si s-a suparat. Am mancat un rotund de ciocolata cica neagra de la o cofetarie unde le-a zis ca nu are zahar si eu cred ca are si am zis ca mai bine ma duc s-o vomit. Si m-a facut idioata si prea restrictiva cu dieta. Eu i-am zis ca nu vreau sa ajung ca ea la 75 de kile si de-aia sunt restrictiva! M-a trimis in camera mea pe care nu o am din cauza ca i-am dat-o matusii ei nesuferite si bolnave! De cand isi permite ea sa ma trimita in camera mea? Cred ca-l sun pe al meu sa a ajute sa ma mut de aici ca n-o mai suport. Pana acum nu am acceptat favoruri de genul dar acum mi s-a urcat sangele la cap. Moaaaaaaa, te sparg. Bine ti-o facut. Ce naiba e aia cu vomitatu`? Nu esti pe craca ta? Daca erai copilu` meu luai si doua la fund! Da, sa te trimita in camera ta daca nu ai fost cuminte. Tu stii ca esti inca in crestere? Nu te astepta sa iti tin partea cind nu ai dreptate. M-am ofticat si eu acum! Matusa ei e si matusa ta. Bia, ce faci?!?!?! Aici sint SurPrix. Am fost acasa, am mincat putin, am vorbit cu al meu, am mincat o inghetata pe numate cu boxerita si acum sint inapoi la munca. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce sa fac, ma enervez si eu! Am sunat-o sa-mi cer scuze dar nu mi-a raspuns. Tin foarte mult la dieta mea si ma deranjeaza cand mi se spun anumite lucruri.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:07 AM |
|