IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXX, Conversatie
tiana
post Jul 21 2009, 07:27 PM
Post #201

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Pink,stai linistita ,toate procedam la fel,e usor sa dai sfaturi de pe margine,ma bucur ca te-ai mai calmat.
Crede-ma ca stiu ,si eu sar in sus din prima,dar lumea care ma cunoaste ma lasa in pace si asteapta sa ma linistesc!
Go to the top of the page

+Quote Post
SurPrix
post Jul 21 2009, 07:28 PM
Post #202

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

@ tiana: da.. a fost foarte bun, īnsă apreciez faptul că pentru o bunătate de aceea trebuie o prezentare pe măsură
@ pink: (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

+Quote Post
tiana
post Jul 21 2009, 07:35 PM
Post #203

Incurabil

SurPrix ,tot timpul avem cate ceva de imbunatatit ,altfel ar fi cam plictisitor,nu?

Zice una intr-un articol, o chestie foarte buna"Cine nu ma vrea,nu ma merita!" asa o fi?
Sar de la una la alta,dar pana fierbe mancarica ,mai beau o gura de vin,mai citesc ceva pe net!

+Quote Post
SurPrix
post Jul 21 2009, 07:40 PM
Post #204

Dependent

Da, da... adevăr grăieşti!

Ce faci bun de māncărică? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
tiana
post Jul 21 2009, 07:47 PM
Post #205

Incurabil

E ,pic de fasole verde scazuta cu smantana si pe langa ea trebuie sa omor pe cineva(adica carnita ,ceva piept de pui) .
Dar ,atat cu mancarea, ca ne muta Maat la retete si eu nu stiu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ,citesc de fiecare data cate o reteta si o fac,a doua oara iasa altceva,de!

+Quote Post
SurPrix
post Jul 21 2009, 07:51 PM
Post #206

Dependent

De acod... că tot a venit vorba de Maąt... unde este? Spunea că se duce să mānānce... a devenit ea māncărică? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
tiana
post Jul 21 2009, 07:52 PM
Post #207

Incurabil

Poate se odihneste!

+Quote Post
Bia
post Jul 21 2009, 08:02 PM
Post #208

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pe mine m-a luat un somn! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 21 2009, 08:15 PM
Post #209

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Pink Lemonade @ Jul 21 2009, 07:22 PM) *
M-am certat cu maica-mea! Am jignit-o si s-a suparat. Am mancat un rotund de ciocolata cica neagra de la o cofetarie unde le-a zis ca nu are zahar si eu cred ca are si am zis ca mai bine ma duc s-o vomit. Si m-a facut idioata si prea restrictiva cu dieta. Eu i-am zis ca nu vreau sa ajung ca ea la 75 de kile si de-aia sunt restrictiva! M-a trimis in camera mea pe care nu o am din cauza ca i-am dat-o matusii ei nesuferite si bolnave! De cand isi permite ea sa ma trimita in camera mea? Cred ca-l sun pe al meu sa a ajute sa ma mut de aici ca n-o mai suport. Pana acum nu am acceptat favoruri de genul dar acum mi s-a urcat sangele la cap.

Moaaaaaaa, te sparg. Bine ti-o facut. Ce naiba e aia cu vomitatu`? Nu esti pe craca ta? Daca erai copilu` meu luai si doua la fund! Da, sa te trimita in camera ta daca nu ai fost cuminte. Tu stii ca esti inca in crestere? Nu te astepta sa iti tin partea cind nu ai dreptate. M-am ofticat si eu acum! Matusa ei e si matusa ta. Bia, ce faci?!?!?!

Aici sint SurPrix. Am fost acasa, am mincat putin, am vorbit cu al meu, am mincat o inghetata pe numate cu boxerita si acum sint inapoi la munca.

+Quote Post
Bia
post Jul 21 2009, 08:19 PM
Post #210

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ce sa fac, ma enervez si eu! Am sunat-o sa-mi cer scuze dar nu mi-a raspuns. Tin foarte mult la dieta mea si ma deranjeaza cand mi se spun anumite lucruri.

+Quote Post

99 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 01:07 AM