![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Acum, seara la muncă? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sint de facut hirtii, e jumate de an...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Buna seara, fetelor !
Diana (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) imi pare bine sa te vad ! Cum iti mai e ? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mult mai bine, Danati, mult mai bine! Dopata si fericita fara motiv (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Noapte bună fetelor... eu capitulez; mâine dimineaţă de la ora 04.30 e deşteptarea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oau, asa devreme SurPrix? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna si vise placute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana, si te ocupi tu de hartii? Contabila e si ea cu tine?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Bia da dovada de maturitate daca vrei sa fii tratata precum un adult. Remarca ta cu vomitatul a aratat ce varsta si intelepciune ai (sau nu ai!) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Vorba Dianei, eu cred ca m-as fi suparat mult mai rau, m-as fi asteptat la lucruri mai inteligente de la tine.
E urat sa vb asa parintilor tai, nu mai ai 12-16 ani ca sa ti se permita asa iesiri in plus la partea cu camera esti in casa lor, nu uita. Eu nu cred ca parintii ne datoreaza ceva in general, case, bani, lucruri, deja ne-au crescut, ne-au tinut in scoala pana am fost capabili sa ne tinem cat de cat singuri pe picioare, ne-au educat, s-au sacrificat probabil toata copilaria si adolescenta noastra ce-am vrea acum, toata viata lor?! Nu mi se pare corect, nici n-as vrea ca ai mei sa munceasca pe branci pentru mine. Sa stii Bia ca nimeni n-o sa fie vreodata de partea ta si n-o sa faca asa multe pentru tine ca parintii tai. Pacat ca de multe ori realizam asta doar dupa ce nu-i mai avem. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Maria, stiu ca nu a fost ok cu vomitatul dar am vorbit serios. Tin mult la slabitul asta si pentru mine e cel mai important lucru in momentul de fata pe langa portofoliu (cum am terminat cu el pot sa fac ce vreau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). De-aia m-am enervat. Ea are alte probleme in viata si nu pune dieta pe primul plan deci nu are cum sa inteleaga. I-am cerut scuze. E mama si mi le accepta, slava Domnului.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:09 AM |
|