![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am venit de la mers pe role. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tare jocul lui Pink. Eu ma gandisem la Scarlett O'Hara, el mi-a dat Mona Lisa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Eu iar muncesc de-mi iese pe ochi. Da nu vine el concediul? mama lui de concediu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu azi am fost trezita foarte bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper sa raman foarte bine toata ziua. O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
OMG. Mă gāndeam la Amanda Tapping şi a ghicit (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cu Teo ce-o fi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buna ziua, zanelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu nu am dormit deloc azi noapte, nici macar un minut. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Is cu capul. Mie imi da eroare la jocul ala sau ce se intampla?! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
'neatza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salutare gagici! M-am intors azi-dimineata de la mare. Am facut 10 ore cu trenul, imi venea sa urlu. S-a defactat trenul inainte de Craiova, asa ca in loc de ora 3 am ajuns acasa la 6 (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) La mare a fost vreme foarte buna, apa fiarta, nisipul fierbinte. Am facut plaja, am facut baie, nu foarte multa insa, nu mai suport apa, nu stiu de ce (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In rest, mancarea groaznic de scumpa, hainele foarte iesftine. Am facut o intoxicatie nu stiu daca de la mancare sau de la soare sau de la insecte. Pentru ca erau muuulte insecte care piscau ingrozitor. Intr-o zi a fost apa marii urata, batuse vantul si a adus la mal o gramada de lighioane si alge, ziceai ca e un lac verde la mal. Mi-am facut un tatuaj cu henna in primele zile, care m-a tinut fix 3 zile, desi tipul mi-a zis ca tine 3 luni. In ultima zi mi-am mai facut unul, care cica dureaza o luna. Sper sa ma tina macar o saptamana. Una peste alta, cu bune si rele, sa zicem ca imi da pe plus vacanta la mare. Dar cand ma vad in oglinda jupuita, plina de bube si muscaturi, de parca am fost la razboi, devin depresiva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Voi ce faceti? Ce face Maat? Stiti ceva de ea? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back, Szi!!
Maat se simtea bine ultima oara, insa inglobata in hartii... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună Szimcsi,
Eu găteam... cantităţi industriale chiar. Īn ultimilele zile fac māncare zilnic şi nu prea mă ţine. Am devenit dintr-odată foarte māncăcioasă. Urmează durere de cap pentru mine căci voi continua lucrul la un program care īmi dă numai bătăi de cap īn ultima vreme; nu vrea să funcţioneze şi mai am 4 zile să-l pun pe picioare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:56 AM |
|