![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Sunt chiauna de somn, m-a trezit un colkeg la 8 jumate si nu am mai putut adormi la loc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si visam atat de frumos....tocmai imi pusesem silicoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se pare ca nici in vis nu ma pot bucura de asa ceva.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neata!
Sweet, asa se intampla de obicei. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Szi, cred ca si-a luat colegul niste injuraturi... La ce-ti trebuie silicoane? Sa nu radeti de mine dar mie intotdeauna mi s-au parut mai sexy sanii mai mici. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si mie imi plac mult sanii mici, dar cateodata visez si eu la un decolteu mai..impunator.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Neata! Am dormit ca puturosii pana la 9! Si nu-mi aduc aminte daca s-a trezit bebelul azi-noapte (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Daca nu s-a trezit este ceva remarcabil, am dormit 8 ore neintrerupte pentru prima oara in ultimele 11 luni! Daca s-a trezit si eu nu mai stiu.... e grav.
Tare cald si azi, abia astept sa vina toamna sa iesim mai devreme din casa. Vorbind de sani...incet dar sigur ai mei or sa devina mai mici ca inainte. Am auzit ca isi revin pana la urma dar nu stiu. Am mai zis, am inceput sa ma gandesc si eu la niste silicoane micute (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Altheea, depinde de la persoana la persoana. De exemplu, nasa mea avea sani mici, dar dupa sarcina s-a ales cu niste pepenasi. Si chiar la doi ani de la nastere, tot asa se tin.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Szi, eu tot mai alaptez si nici urma de pepenasi...nici de mere. Cam mandarine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ma si mir de unde mai scot laptic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Poate este un efect al regimului meu. Desi am abandonat Monti de ceva vreme tot mai slabesc. Azi il incep iar, nu sa slabesc ci sa mananc de cateva ori pe zi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Hello doamnelor!
Aici e o caldura de ma scurg toata pe trotuar,asa ca zdup in masina ca merge AC-ul! Szi bine ai revenit din concediu! Cam atat ,ma bag la (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) si la scris rapoarte( (IMG:style_emoticons/default/pimp.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, asa se intampla de obicei. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Book, nasol e ca te gandesti ca se poate intampla asta indiferent de tabara in care te afli, si a iubitei oficiale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Adica sa insele, ca nu e mare lucru. Szi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Althe, ma bucur ca doarme mai bine David! Tiana, ce ai mai facut in ultimele zile? Ca parca nu te-am mai vazut.. This post has been edited by Cindy: Jul 24 2009, 12:50 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
Aseara am visat ca al meu a venit la mine si mi-a zis ca pe 1 August ne mutam impreuna. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tare, Pink. Culmea ar fi sa se implineasca.
Ti apare si dispare foarte misterios. Nu are timp deloc de noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:21 AM |
|