![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Ma coc la foc mic...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am mancat adineauri niste telemea de oaie si capra (50-60% grasime) cu rosii ca mi-era foame rrrrau. Azi nu am mancat decat iaurt cu fulgi de ovaz dimineata, 3 prune la pranz si 2 piersici si jumatate de mar mai pe la 9 seara. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Eu si cariera mea tampita am fost cam ocupate in ultima vreme. Doamne, de ce nu m-am gandit mai bine inainte sa accept oferta? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu am timp nici sa respir, nici sa mananc, nici sa traiesc... Trebuie sa iau masuri urgent. Nu stiu daca mai rezist asa. Dorm 4 ore pe noapte, vin acasa doar sa dorm, copilul meu plange dupa mine... si nu a trecut decat o luna. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) M-am bucurat ca nu m-ati uitat si ca mai intrebati de mine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Aoleu, Teo, ce nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si o sa continui asa? Nu poti cauta altceva?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu trebuie sa caut pentru ca vechiul meu post e vacant si ma pot intoarce oricand.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si ce te opreste? Ca asta nu e viata, 4 ore de somn pe noapte si oboseala cronica, sa nu mai vorbim de lipsa de timp pentru tine si pentru cea mica.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
Savurez o cafea ,si ma evapor de la caldura. Teo ,e greu asa ,poate e mai bine la vechiul job. |
|
|
![]()
|
|
Nimic nu ma opreste, insa aici sunt mai multi bani (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Insa nu cred ca am chiar asa mare nevoie de ei, nu? Azi si maine sunt libera. Primele zile libere dupa o luna incheiata de program infernal. Si ghiciti ce fac (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Curatenie, mincare si nervi. Apropo... AMR 51 zile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pai daca sant bani mai multi ,atunci profita de aceste 2 zile libere!
Si io am ramas in urma,ce AMR 51? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:49 AM |
|