![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Degeaba sunt mai multi bani daca nu ai timp sa te bucuri de ei. E mare diferenta?
Eu fug sa fac niste cumparaturi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
E poveste lunga....
51 de zile trebuie sa mai convietuiesc cu soacra (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Acum incearca sa ma mituiasca si-mi face placinta cu branza pentru ca stie ca e preferata mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa ma las cumparata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu le mai numra (zilele) ca in felul asta o sa ti se para mai lung timpul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Usor de zis (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Asta e primul lucru care-mi vine in minte cand deschid ochii dimineata. Sunt un calendar cu ceas, ambulant. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Te cred (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar priveste partea plina a paharului. In curand o sa plece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar ce presupune noul post? Ce functie? Sper sa nu fiu indiscreta, insa altfel nu ar fi prea indicat sa dau sfaturi, in necunostinta de cauza...
Eu m-as gandi bine, as apela la vechea tactica avantaje dezavantaje, gandite bine, pe o foaie de hartie si in final, tragi linie. Daca mai pui si riscuri si oportunitati, iese analiza SWOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Citind pe aici, ma bucur sa nu fiu la dieta. (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif) (IMG:style_emoticons/default/tomato.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Aha (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) ,Teo pai foloseste faptul ca esti cu ea ,stii vorba aia "in tot raul e si un bine"
|
|
|
![]()
|
|
Avantaje: salariu cu 50% mai mare, functie de conducere, sadisfactia de a fi ajuns persoana importanta
Dezavantaje: program mult prelungit (9 - 2), nu-mi mai vad copilul decat dormind, oboseala, nervi, subalterni cu tot felul de probleme si carcoteli, aprovizionare la ore imposibile |
|
|
![]()
|
|
Cum adica program 9-2? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Din cate vad eu ai mai multe dezavantaje decat avantaje. |
|
|
![]()
|
|
de la 9 la 2 dimineata
Exact |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:03 PM |
|