![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am reusit sa dorm doua ore si acum mi-e rau. Nu mi-a picat bine somnul asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Asa e programul. Ca sa intelegeti mai bine: sunt administrator la un restaurant ce are program de la 12 la 24. Bineinteles ca aprovizionarea se face zilnic, dimineata, deci trebuie introduse toate actele pentru a avea o situatie exacta a stocurilor. In timpul programului apar tot felul de probleme (clienti, personal, bucatari care nu inteleg nici romana nici engleza si carora li se pare nurmal sa te trimita seara la 22.30 la supermarket dupa banane), iar seara trebuie numarati banii, facut stocul de bauturi, impartit bacsisul intre ospatari si ajutorul de bucatar, supravegheat ca sa fie facuta curatenie, umplut frigidere.... Deci multe. Prin urmare asta imi este programul (inclusiv sambata si duminica), dar nu pentru ca nu reusesc eu sa-mi fac treaba ci doar pentru ca asta e. De bani cine nu are nevoie? Insa nu stau in loc de ei, mai ales ca avansarea asta a fost o surpriza si nu mi-am facut planuri pe noul salariu. Azi m-am tot gandit ca nu se merita sa fac atatea sacrificii. Fetita mea e mica si are nevoie de mama, iar programul asta ma rapeste de tot de langa ea. La fostul loc de munca aveam un program perfect (9 - 17) cu sambetele si duminicile si toate sarbatorile libere. Ma gandesc foarte serios sa renunt . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si mie mi-e foarte cald, curg apele pe mine. Abia astept sa vina noaptea sa se faca mai racoare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Teo, un asistent de incredere ai putea sa iti iei? Daca vorbesti cu seful/a si ii explici situatia asa cu maiestrie, ar trebui sa inteleaga. Este inuman sa ai un program zilnic de la 9-2, inclusiv weekendul plin.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Pe aici s-a mai racorit putin ,am tras o plimbare cu masina cu sotul sa bem o cafea si acum pregatesc ceva de halit! Teo din ce ai spus tu e destul de greu,dar ,parerea mea ,poti folosi acest job in ideea de a castiga experienta in arta conducerii unei echipe ,si poate trebuie sa inveti sa delegi unele din sarcinile care apar celor din echipa ta. Poate bat campii ,ideea e, daca iti place ceea ce faci continua, daca nu renunta la job ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
Azi o tai la strand ! O duminica de vis tuturor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. M-am trezit si am dat drumul la calculator inainte sa ma spal pe ochi. Va salut cu ochi impaienjeniti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Neata!
M-am trezit invadata de dimineata...sau cum ar spune o prietena "azi sunt delicata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Asa ca ma doare burta, ma doare mijlocul si bineinteles si capul. Imi vine sa vars, imi vine sa plang sau sa bat pe cineva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am luat nurofen pt bebici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
'Neatza spun si eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Altheea pe mine ma ajuta Tador la durerile si problemele de menstruatie. Cred ca la asta te refereai, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
"Azi sunt delicata", foarte dragut! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi este si aniversarea alor mei de casnicie, implinesc 23 de ani impreuna. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Aproape la propriu impreuna, intrucat nunta s-a facut destul de rapid de cand s-au cunoscut. Daca luati in considerare faptul ca eu exact acum o saptamana, am implinit 22 de ani, o sa realizati cat de mult s-au grabit sa ma aiba! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:24 AM |
|