IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXX, Conversatie
Teocris
post Jul 25 2009, 06:35 PM
Post #311

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu am reusit sa dorm doua ore si acum mi-e rau. Nu mi-a picat bine somnul asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Asa e programul.
Ca sa intelegeti mai bine: sunt administrator la un restaurant ce are program de la 12 la 24. Bineinteles ca aprovizionarea se face zilnic, dimineata, deci trebuie introduse toate actele pentru a avea o situatie exacta a stocurilor. In timpul programului apar tot felul de probleme (clienti, personal, bucatari care nu inteleg nici romana nici engleza si carora li se pare nurmal sa te trimita seara la 22.30 la supermarket dupa banane), iar seara trebuie numarati banii, facut stocul de bauturi, impartit bacsisul intre ospatari si ajutorul de bucatar, supravegheat ca sa fie facuta curatenie, umplut frigidere.... Deci multe.
Prin urmare asta imi este programul (inclusiv sambata si duminica), dar nu pentru ca nu reusesc eu sa-mi fac treaba ci doar pentru ca asta e.
De bani cine nu are nevoie? Insa nu stau in loc de ei, mai ales ca avansarea asta a fost o surpriza si nu mi-am facut planuri pe noul salariu.
Azi m-am tot gandit ca nu se merita sa fac atatea sacrificii. Fetita mea e mica si are nevoie de mama, iar programul asta ma rapeste de tot de langa ea. La fostul loc de munca aveam un program perfect (9 - 17) cu sambetele si duminicile si toate sarbatorile libere. Ma gandesc foarte serios sa renunt .
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 25 2009, 06:38 PM
Post #312

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Si mie mi-e foarte cald, curg apele pe mine. Abia astept sa vina noaptea sa se faca mai racoare.

+Quote Post
Cindy
post Jul 25 2009, 08:07 PM
Post #313

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Teo, un asistent de incredere ai putea sa iti iei? Daca vorbesti cu seful/a si ii explici situatia asa cu maiestrie, ar trebui sa inteleaga. Este inuman sa ai un program zilnic de la 9-2, inclusiv weekendul plin.

+Quote Post
tiana
post Jul 25 2009, 08:14 PM
Post #314

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Buna seara!

Pe aici s-a mai racorit putin ,am tras o plimbare cu masina cu sotul sa bem o cafea si acum pregatesc ceva de halit!

Teo din ce ai spus tu e destul de greu,dar ,parerea mea ,poti folosi acest job in ideea de a castiga experienta in arta conducerii unei echipe ,si poate trebuie sa inveti sa delegi unele din sarcinile care apar celor din echipa ta.

Poate bat campii ,ideea e, daca iti place ceea ce faci continua, daca nu renunta la job !

+Quote Post
tiana
post Jul 26 2009, 08:48 AM
Post #315

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Buna dimineata!

Azi o tai la strand !

O duminica de vis tuturor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 26 2009, 09:01 AM
Post #316

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. M-am trezit si am dat drumul la calculator inainte sa ma spal pe ochi. Va salut cu ochi impaienjeniti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jul 26 2009, 12:15 PM
Post #317

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Neata!
M-am trezit invadata de dimineata...sau cum ar spune o prietena "azi sunt delicata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Asa ca ma doare burta, ma doare mijlocul si bineinteles si capul. Imi vine sa vars, imi vine sa plang sau sa bat pe cineva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am luat nurofen pt bebici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 26 2009, 12:19 PM
Post #318

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

'Neatza spun si eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 26 2009, 12:53 PM
Post #319

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Altheea pe mine ma ajuta Tador la durerile si problemele de menstruatie. Cred ca la asta te refereai, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 26 2009, 01:48 PM
Post #320

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

"Azi sunt delicata", foarte dragut! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Azi este si aniversarea alor mei de casnicie, implinesc 23 de ani impreuna. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Aproape la propriu impreuna, intrucat nunta s-a facut destul de rapid de cand s-au cunoscut.
Daca luati in considerare faptul ca eu exact acum o saptamana, am implinit 22 de ani, o sa realizati cat de mult s-au grabit sa ma aiba! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:24 AM