![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Felicitari, Cindy si multi ani frumosi inainte! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Merci, Szimcsi! Ei sunt fericiti impreuna, in felul lor; lucreaza si impreuna. Desi sunt diametral opusi, gandindu-ma la caracter!
Nici eu nu seman deloc cu nici unul dintre ei (decat fizic), deci suntem o familie perfecta, plina de maxime contradictii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am dormit iar. Acum m-am trezit... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Cindy, felicitari la parinti! Eu ,prestat 2 ore plaja,dupa aceea pe acasa cu mancarea,manichiura,tv . Pink ,bun somnul de duminica dupa amiaza! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O fi conform sa fac snitel din pui cu faina de naut si ou si prajit in ulei de floarea soarelui?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Buna ziua fetelor.
Am ajuns acum de la serviciu... am o foame; deja servesc a doua farfurie de ciobiţă de legume (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Surprix, ai muncit si duminica?
Pink, este (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tiana la tine nu a fost racoare azi? La mine a batut vantul toata ziua, desi a fost soare. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Da Szimicsi... de cānd am fost promovată.. mereu lucrez duminica, iar īn timpul săptămānii doar dimineaţa
|
|
|
![]()
|
|
Am mancat repede ca trebuie sa vorbesc cu al meu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si nu am vrut sa mai astept o jumatate de ora, o ora, cat dureaza conversatia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
SurPix, nu ti-e greu? Merci, Szi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
In ce domeniu lucrezi?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:36 AM |
|