![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
@ Pink: Nu... mă trezesc la 04.30, la 05.00 am plecat de acasă, la ora 06.00 sunt la serviciu, intru în tură. scăp la 14.00, şi ajung acasă la ora 15.00. Apoi am toată ziua liberă.
@ Szimcsi: marketing, la o firmă de studiu de piaţă |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Te invidiez, Surprix! Eu nu as putea sa ma trezesc la 4:30, cu greu reusesc la 8. De fapt, abia la aproximativ 4 ma culc...(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
OMG, Surprix!!! La 4 jumate? Jos palaria pentru asta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar faptul ca la ora 3 esti deja acasa si ai restul zilei liber e ceva! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Am avut azi vreo 27 de grade ,Szi ,asa numai bune pt plaja!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
O zi de luni racoroasa tare (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Nici eu nu mai pot trimite PM? V-am suparat cu ceva? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Teo, nu mai pot trimite PM decat moderatorii. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Imi beau cafeluta si apoi fug la birou. Va pup, o saptamana frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
Si pe la mine sant 26 de grade,dar e placut! O zi buna doamnelor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata, si la mine e racoare si bine. In sfarsit am dormit si eu bine dupa o saptamana de zvarcolit din cauza caldurii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:50 AM |
|