![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bunaaaa! Eu abia m-am trezit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Exclama ea, plina de energie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ca sa imi revin si eu alaturi de voi, voi ce preferati sa va ofer: o cafea sau o perna? (IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/inspirestock/ispc095/ispc095049.jpg) (IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/ojoimages/ojsi007/pe0064323.jpg) si perna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/radiusimages/rd656/rds048103.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Perna cu tot cu mascul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dar de ce te culci la 4? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cindy ia si citeste putin despre orarul organismului si cum avem nevoie de somn noaptea pt a ne regenera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pink ce faci tu de te trezesti in fiecare zi la 1?! Zici ca esti in vacanta de liceu sau generala, atunci toti colegii se trezeau dupa 12 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , eu am fost mereu mai matinala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Apropo de cafea, daca ai nevoie de energie mai bine mananci niste fructe, iei o vitamina efervescenta, cafeaua are efect cateva ore dupa care te simti si mai obosit. Eu de obicei ma revigorez mancand lamaie cu miere, cateva feliute cu tot cu coaja si cu miere dupa gust, ma trezesc mai bine decat 3 cafele, in plus nici nu ma apuca tremurici (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
![]()
|
|
Stau pe net, de vorba cu al meu, ca e alt fus la el (dar am cunoscut pe net si un tip din Colorado si vorbim de concerte si muzica rock (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), si tot asa....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Perna cu tot cu mascul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barbatul e optional. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Maria, teoria o foarte cunosc, dar eu noaptea dau mult randament, sunt foarte activa. Cafeaua era pentru fete, eu nici nu beau cafea, niciodata. Edit: Al tau, Colorado...ntz ntz, prea multi! In cazul asta iti las doar perna si eu iau restul. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) This post has been edited by Cindy: Jul 27 2009, 01:24 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pink! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Colorado, ha?
O sa incerc si eu varianta trezire fara cafea, desi pe mine ma ia cu dureri de cap daca nu beau cafea. |
|
|
![]()
|
|
Mie nu-mi trebuie cafea daca nu am probleme cu constipatia. Si eu sunt nocturna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Bine, si eu beau cafea dar de placere, cate putin din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu ziceam ca nu-i buna deloc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Insa am observat ca mai eficiente-s fructele, in special lamaia si grepfruitul.
Cindy poate tu functionezi dupa alt fus orar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pink tu n-ai stare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:23 PM |
|