![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi cu analizele in fata am decis sa crestem numarul de proteine si sa manance mai des (portiile ei mici dar de 5 ori pe zi) si sa incerce sa manance peste. Vad ca acum mananca supa de legume si atat.
Nu ne ascundem dupa deget dar mi se pare greu sa fortezi pe cineva sa se alimenteze sanatos daca nu vrea. Ea sanatos mananca: cu IG mic (mai nou) si vegetarian. Pana la urma daca face iar ca in urma cu cativa ani si lesina de 3 ori pe zi si cade pe strada va ajunge sa fie si obligata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Ai dreptate ,poate se mai gaseste cineva care a trecut prin situatii asemanatoare.
Iar am scris peste tine! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Era o fetita acolo care, la fel ca si ea, se sufoca in somn la orizontala. Fetita ajunsese sa doarma pe scaun, cu capul pe masa. Sor-mea a ajuns sa doarma pe 4 perne cu geamul deschis (chiar si iarna). Se trezea cu capul inghetat. Astm nu are, polipi nu, doar o mica deviatie de sept si mucoasa putin atrofiata. Toti medicii exclud acestea ca fiind cauzele sufocarii si atacurilor de panica. Au trecut acum la metabolism. Ideea e sa vrea sa mearga in continuare la doctor ca acum cativa ani a abandonat pe motivele enumerate mai sus. Acum am convins-o iar.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Ai grija de ea!
|
|
|
![]()
|
|
Noi incercam sa avem. M-am destainuit si eu la voi ca simteam ca explodez dupa atatea ore de discutii.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Groaznic, Pink! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Incercati sa gasiti un nutritionist pe care chiar sa il placa, ca fizic, atitudine, competente pe care sa nu le poata contesta. Poate reuseste sa ii deschida ochii. Atat poate ea sa manance, atat ii cere organismul - este clar ca e o scuza aberanta, avand in vedere carentele iesite la analize si complicatiile descrise de tine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pink, e groaznic sa te simti neputincios cand ii vezi pe cei dragi ca le e rau si ei nu vad ca e rau. Nu poti discuta cu ea, sa ii spui ca esti foarte ingrijorata pentru ea si vrei sa o ajuti cumva?
|
|
|
![]()
|
|
Am discutat despre asta cu totii. Parca e in alta lume si nu pricepe. Se poarta de parca ne uraste acum pentru ca suntem ingrijorati si o taram pe la fel si fel de medici. Acum a acceptat din cauza somnului si sufocarilor repetate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cand e vorba de ajutat ma exclude si-mi vorbeste urat, imi spune ca ea e slaba de la natura si nu grasa ca mine. Eu am impresia (desi se plange ca e slaba) ca nu recunoaste ca ii place sa fie asa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Noi avem la serviciu un coleg care are deviaţie de sept şi mereu are probleme cu respiraţia
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara. Pe aici aerul ne arde beregata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:59 AM |
|