IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXX, Conversatie
Bia
post Jul 27 2009, 06:27 PM
Post #381

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Astazi cu analizele in fata am decis sa crestem numarul de proteine si sa manance mai des (portiile ei mici dar de 5 ori pe zi) si sa incerce sa manance peste. Vad ca acum mananca supa de legume si atat.

Nu ne ascundem dupa deget dar mi se pare greu sa fortezi pe cineva sa se alimenteze sanatos daca nu vrea. Ea sanatos mananca: cu IG mic (mai nou) si vegetarian. Pana la urma daca face iar ca in urma cu cativa ani si lesina de 3 ori pe zi si cade pe strada va ajunge sa fie si obligata.
Go to the top of the page

+Quote Post
tiana
post Jul 27 2009, 06:29 PM
Post #382

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Ai dreptate ,poate se mai gaseste cineva care a trecut prin situatii asemanatoare.

Iar am scris peste tine!

+Quote Post
Bia
post Jul 27 2009, 06:30 PM
Post #383

make-up artist

Era o fetita acolo care, la fel ca si ea, se sufoca in somn la orizontala. Fetita ajunsese sa doarma pe scaun, cu capul pe masa. Sor-mea a ajuns sa doarma pe 4 perne cu geamul deschis (chiar si iarna). Se trezea cu capul inghetat. Astm nu are, polipi nu, doar o mica deviatie de sept si mucoasa putin atrofiata. Toti medicii exclud acestea ca fiind cauzele sufocarii si atacurilor de panica. Au trecut acum la metabolism. Ideea e sa vrea sa mearga in continuare la doctor ca acum cativa ani a abandonat pe motivele enumerate mai sus. Acum am convins-o iar.

+Quote Post
tiana
post Jul 27 2009, 06:31 PM
Post #384

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Ai grija de ea!

+Quote Post
Bia
post Jul 27 2009, 06:39 PM
Post #385

make-up artist

Noi incercam sa avem. M-am destainuit si eu la voi ca simteam ca explodez dupa atatea ore de discutii.

+Quote Post
Cindy
post Jul 27 2009, 06:39 PM
Post #386

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Groaznic, Pink! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Incercati sa gasiti un nutritionist pe care chiar sa il placa, ca fizic, atitudine, competente pe care sa nu le poata contesta. Poate reuseste sa ii deschida ochii. Atat poate ea sa manance, atat ii cere organismul - este clar ca e o scuza aberanta, avand in vedere carentele iesite la analize si complicatiile descrise de tine!

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 27 2009, 06:47 PM
Post #387

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pink, e groaznic sa te simti neputincios cand ii vezi pe cei dragi ca le e rau si ei nu vad ca e rau. Nu poti discuta cu ea, sa ii spui ca esti foarte ingrijorata pentru ea si vrei sa o ajuti cumva?

+Quote Post
Bia
post Jul 27 2009, 06:57 PM
Post #388

make-up artist

Am discutat despre asta cu totii. Parca e in alta lume si nu pricepe. Se poarta de parca ne uraste acum pentru ca suntem ingrijorati si o taram pe la fel si fel de medici. Acum a acceptat din cauza somnului si sufocarilor repetate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cand e vorba de ajutat ma exclude si-mi vorbeste urat, imi spune ca ea e slaba de la natura si nu grasa ca mine. Eu am impresia (desi se plange ca e slaba) ca nu recunoaste ca ii place sa fie asa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
SurPrix
post Jul 27 2009, 09:11 PM
Post #389

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Noi avem la serviciu un coleg care are deviaţie de sept şi mereu are probleme cu respiraţia

+Quote Post
Diana.
post Jul 27 2009, 10:37 PM
Post #390

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna seara. Pe aici aerul ne arde beregata.

+Quote Post

99 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 10:59 AM