![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Albi, esti fantastica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Se pare ca nu mai sunt agreata aici, mi s-a dat destule semnale... Prin urmare nu cred ca o sa mai postez prea des, dar o sa va urmaresc in continuare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Book, ce s-a intamplat, la ce semnale te referi? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bineinteles ca esti agreata! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Albi ,esti de milioane ,pana la urma "din nou impreuna"?
In alta ordine de idei,mi-e lene de ma doare si deja am tensiunea ridicata(nu fizic ,ci metaforic vorbind) si mai e si un soare pe la noi de-mi vine sa las totul si sa ma duc la strand ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, back toghedar!
Si io am o lene de ma doare dosul de la scaun. La propriu. Si nici in picioare nu pot sa stau ca tot dosu' ma doare! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pai ce facusi cu dosu Albi?Ca intram la idei si muza inca nu a venit!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu e vorba de tine, sweet. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Prefer sa nu mai comentez. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Book, nimeni nu-si doreste sa pleci. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hello !
La mine same all sh it ... tre` sa invat...am o groaza...2000 de pagini...n-am cheeef...oooffff. book, nu plecaaaaa albi, s-a intors muza? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Diana, ce scria in mesaju` pe care vroiai sa mi`l trimiti ? Zi aici pe privat. tiana, hai la strand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imi tre` si mie o pauza de la invatat Pup gagici |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Se pare ca nu mai sunt agreata aici, mi s-a dat destule semnale... Prin urmare nu cred ca o sa mai postez prea des, dar o sa va urmaresc in continuare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Salut gagici!! Am net acasa. Pana la noapte o sa va tot stresez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Book, ce s-a intamplat? Astept un PM de la tine. Te apreciez f mult si daca pot ajuta cumva, as vrea sa o fac. Albi, sa fie intr-un ceas bun. Daca asa iti e cel mai bine, te felicit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Deci, ce mai ziceti? Eu pana la 1 noaptea o sa tot am timp de net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Fetelor, sunteti foarte dragute. Nu am zis ca o sa dispar, ci doar ca nu o sa mai postez prea des. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Szi, imi pare rau dar mi-a fost dezactivat PM-ul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:21 AM |
|