![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pink, mi se pare normal sa ai telefonul dat pe silent noaptea, si eu tot asa il tin. Doar nu vrei sa te trezeasca cineva, nu?
In legatura cu relatiile la distanta, mi se par ciudate. Sunt niste relatii... cum sa spun... reci. Eu personal nu prea le consider relatii, mai mult legaturi. Cum pot sa am o relatie cu cineva care nu este langa mine? Si femeile sunt usor de atras. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asa ca ai grija! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si daca e ceva urgent? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mai ales ca e fusul orar atat de decalat intre noi... Nu e o scuza pentru el! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Of Pink, ce copila esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pt relatiile la distanta trebuie o baza solida de incredere si compatibilitate, multa dragoste altfel o iei razna si nu merita.
Cum adica tu nu te poti abtine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie sincer nu mi se pare ca tu esti pregatita pentru o relatie serioasa, mai trebuie sa copilaresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu cred ca sunt pregatita dar m-am tot gandit azinoapte si parca el nu mi se pare pregatit si in general sunt paranoica in relatii. Tot timpul mi se pare ca imi pune coarne cineva. Ma ia capul iar... El imi spune mereu cand ii reprosez cate ceva sau cand am aceleasi semne de intrebare ca el credea ca mi-a explicat ce simte pentru mine si ca am inceput sa-l cunosc si ca el intelege din scenele mele ca nu am incredere in el. Si adevarul e ca nu am. Nu stiu cum naiba are el...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, ma bucur ca am reusit sa te fac sa razi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pink, asta e nesiguranta ce izvoraste din lipsa de incredere in tine. Daca nu ai tu incredere in tine, atunci nu ai cum sa ai in ceilalti. Lasa complexele deoparte si bucura-te de iubire, ca nu are sens sa te amarasti cu tot felul de scenarii. Viata e destul de rgea si asa, nu are sens sa ne-o mai complicam si noi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
"Am condus, am facut si greseli, am fost claxonata, probabil m-au si lasat gravida cativa, dar asta e viata." Asta a fost motivul pentru care am ris astazi. Multam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La fel si eu!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pink, parerea mea este sa te duci. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Esti tanara, distreaza-te! Dar ia o prietena cu tine, nu te duce singura cu ex-ul, stergi astfel posibilitatea unei recaderi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si elimini suspiciunile pe care al tau le-ar putea avea (daca afla) sau cei din jur etc. Teo, nu lasa soacra sa se interpuna fericirii voastre conjugale! Posibilitati exista! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am avut azi o zi apoteotica, ca un Pacala care atrage toate belele posibile tragico-comice. Vorba "Toate se intampla numai mie" cred ca a fost inventata pentru mine, spun si cei din jur. Singura solutionata pe ziua de azi a fost arderea sigurantelor de la priza. Dar pe asta am rezolvat-o si fara barbat! |
|
|
![]()
|
|
Pai cred ca asa am sa fac! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mie nu-mi mai merge deloc Mozilla. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
încearcă Opera. It's the best (IMG:style_emoticons/default/yu.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara ,fetelor!
Am aterizat si eu dupa ce am bagat o plimbare in interes de scarbici de vreo 500 de km cu masina! Szi ,bravo pt condus,las ca vezi tu, de maine va fi si mai bine! Pink,e o vorba "go with the flow" Teo, distractie placuta!Gasiti voi o solutie! This post has been edited by Cindy: Jul 28 2009, 09:51 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tiana, ti-am editat eu corectia. Sper ca nu te superi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce are Mozilla? Mie imi merge foarte bine... This post has been edited by Cindy: Jul 28 2009, 09:52 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:25 PM |
|