![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Deloc,Cindy!
Merci! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Se blocheaza. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Acum postez de pe Safari. Imi place. Noroc ca am si Google Chrome. Cred ca o sa reinstalez.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mozilla rules. Ai facut fiecare updatare? In alta ordine de idei, m-am uitat ca niste stiri pe Antene care m-au facut sa ma intreb de ce se numesc aia jurnalisti, ca-s penibili, tendentiosi nu ii mai pot numi...
Mi-am facut un gomaj "en gros", m-am cremuit pe indelete si m-am dat cu autobronzant, mi-am facut pedichiura intr-un rosu grena (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 0 pictura artistica, ce mai! - si acum imi admir picioarele zecsi... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Picioarele mele isi revin pe zi ce trece. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Dna doctor Covei e buna! Nu stiu ce ma fac cu cearcanele insa cit roata carului si cu pungile... Nu mai sint asa exoftalmici, acuma sint de mormoloc, nu de broasca, (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dar oricum... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Romania Libera scoate suplimente cu Michael din 31 iulie. Cred ca vorbesc la chiosc sa mi le tina. Voi cu ce va laudati? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, foarte frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cam toti sunt penibili. Pe mine m-au innebunit cu Basescu (mai ales antena3), si-au pus in cap sa il denigreze pe cat posibil si interpreteaza cum vor absolut tot ce se poate interpreta. Iar ProTv sunt cu mortii si ranitii. Eu m-am laudat ca am ars sigurantele de priza si am rezolvat singura problema. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nu m-a bagat nimeni in seama. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pink este foarte greu la distanta si stiu ce spun cand zic asta, am trait asa in relatia mea vreo 3 ani de zile. De-asta iti spuneam ca daca nu e incredere cu carul si iubire si mai multa e cumplit, innebunesti.
Cum zicea Szi, ai incredere in tine mai mult, poate si de aici vine neincrederea in el. In plus am senzatia ca daca vezi ca tu ai cam lua-o pe aratura un pic cu altii (ma refer la chat si posibile intalniri nu mai mult), ti-e teama ca si el face la fel. Daca stii ce ai acasa si il respecti pe cel de langa tine nu calci pe delaturi. Poate el stie ce valoroasa esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru mina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Iaca ca te laud eu! Bravo! Multe dintre noi ar fi stat fara prize mai degraba decit sa incerce sa le repare. Desi pentru cine nu stie poate fi periculos. Sigurante de tip vechi sau de tip nou? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La Antene injura frumos pe toata lumea care nu e pe linga Voiculescu. Cum se baga unul linga Felix, cum devine baiat bun! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum am auzit totusi ca Ministerul Turismului ar avea la dispozitie o suma cu 6 cifre in euro pentru realizarea celui mai mare portal de turism din Romania. Sper ca daca au cheltuit bani, i-au cheltuiut pe altceva decit pe porcaria gratuita pe subdomeniu .home.ro, ca altfel e jale. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Din fericire, am panou electric automat, dar crede-ma ca mi-a luat ceva timp sa imi dau seama ca tot ce trebuia sa fac era sa apas un buton! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ma inarmasem cu tarie si cele mai sumbre ganduri. Am fost chiar panicata ca nu functiona nici o priza. Da, se tot iau de Udrea, ca nah e "protejata" lui Basescu. This post has been edited by Cindy: Jul 28 2009, 10:55 PM |
|
|
![]()
|
|
Aaaa, da, dar daca e pus panoul sus, tot e un efort. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca era boccie Udrea, se mai luau giurnaljdii lu Veliz de ea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nooo, se luau de Basescu ca e fraier. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ar fi bine sa stie cat de valoroasa sunt! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana, ma bucur. Bravo pentru picioruse! Cearcanele se duc si ele in tmp. Ai sa vezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu m-am epilat astazi, peeeeste tot. Abia am dat de cosmeticiana care-mi vine acasa. Doamne, femeia asta ma face perfect. Imi place de mor si penseaza criminal. Nu stiu ce o sa fac fara ea... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci si eu sunt sexy, a... si mi-am dus la modificat (ca mi-a ramas mare) o rochie creion sub genunchi cu slit la spate si snur pe spate de-ala sexy. M-a invitat instructorul de dans in oras weekendul viitor si cred ca o iau cu ciorapi de-aia cu dunguta neagra pe spate si portjartier. Bine, n-or sa se vada portjartierele dar eu stiu ca le am si o sa ma simt bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Au innebunit barbatii. Nu l-au mai vazut astia prin preajma pe al meu si sar toti cu invitatii care mai de care. Brunetul cu ochii verzi minune mai lipsea. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pink, ar fi bine de stiut citi dintre ei ar mai ramine aproape la nevoie, nu la bine.
Eu la concluzia asta am ajuns: mai bine o relatie in suturi si cu nabadai, dar sincera, decit una plina de dulcegarii si prefacuta. Indiferent de ce tip de relatie vorbim. Ma duc cu `a mica afara, sa faca pipi-caca. Ma iau si al meu si catelusa pe sus... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Revin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:48 PM |
|