![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pink,iar ai avut o noapte alba?
O cafea ? (IMG:http://i749.photobucket.com/albums/xx138/tiana_72/cafenea.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu innebunesc. Banca Bancpost O SA MA BAGE IN MORMINT!
O sleahta de incompetenti care nu isi fac meseria, refuza clienti la plata si dorm pe ei in loc sa isi faca treaba. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Aia-i cafea??? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Cool.
Nu stiu cum sunt cei de la Bancpost dar cei de la BCR mi se par cei mai... nu vreau sa vorbesc urat. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am dus hirtia de la finante de deblocare de nu stiu cite saptamini. Iar ei continua sa imi traga bani fara nici un fel de notificare. Sun la Craiova, o dau in fundul Bucurestiului. Bucurestiul o sa in fundul Craiovei iar eu pierd bani. Am simtit pe pielea mea cum se comporta si cei de la BCR cu potentiali clienti, ca eu nu le eram inca clienta. Si nu cred ca o sa le devin vreodata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu m-as duce peste ei in locul tau si as face un scandal monstru in sediu, sa le sperii clientii. Poate asa te-ar asculta si ti-ar acorda atentie, finally!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mi-a ajuns masina. Ma duc si inchid contul curent de la ei. Au niste comisioane nesimtit de mari, mi-au refuzat clienti care s-au dus sa plateasca si acum si asta.!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu se poate asa ceva!
Am fost, acum m-am intors. Am facut scandal si am urlat cit m-au tinut plaminii. Doamna de la bancpost nu trimiesese hirtia la Bucuresti... Iaca cum dau eu cu bani in ciini! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu mereu fac nopti albe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Diana, niste nenorociti. Din pacate in tara asta traim. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Maat ,strig si eu langa tine, daca vrei.Am avut si eu nazbatiile mele cu Transi.. tot cont blocat ,je desteapta dau telefon la ei si zic bla,bla (a se citi ,va rog faceti plata) si dupa 2 zile ma trezesc tot cu banii blocati ,asa ca urcat fundul in masina ajuns la banca ,urcat si acolo sus la birou ,luat de ureche baietasul cu care vorbisem la telefon ,bagat cu el in calculator efectuat plata,fugit la finante luat de acolo acordul de deblocare ,vajait inapoi la banca si uraaaa deblocat cont! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună ziua fetelor.
Am rămas în urmă cu ce se întâmplă pe aici, aşadar: Ţinuta e OK. Tipa nu. Adevărat că are sânii prea mari dar şi faţa... e prea mare pentru corpul ei, mai ales dacă mă uit de la şold în jos Eu am cont la Raiffeisen şi sunt mulţumită. Am fost acum o lună să-i trimit bani unei prietene din Bucureşti prin BRD, într-o zi de joi. Am stat 45 de minute la coada de... 5 persoane, fiindcă era doar o singură angajată care încasa banii. Explica, se plimba, arăta unde să completeze iar în ceasul 100 chemase pe cineva, dar nu să o ajute ci să-i dea 100 € pentru o clientă care vroia să schimbe valută. După ce terminase aia, se uita la ea cum lucra şi bârfeau. Îmi venea să îi bag pixul de la ghişeu în ochi |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am cumparat o carte noua. DESIGN YOURSELF - Karim Kashid (tipul e designer de mobilier). La rubrica de sex am gasit ceva interesant. Gandeste ok omul asta. O sa va transcriu... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:51 AM |
|