IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXX, Conversatie
Diana.
post Jul 29 2009, 05:09 PM
Post #451

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Tiana, eu nu am dat telefon. Le-am dus hirtia in original de atunci, mi-a dat nr de inregistrare pe ea, dar nu a trimis-o , cica, la Bucuresti... Am facut insa si o copie de-atunci pentru orice eventualitate. S-a dovedit foarte utila.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Jul 29 2009, 05:10 PM
Post #452

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

"Sunt tentat sa spun ca monogamia nu ste ceva natural, dar nu vreau sa fiu ipocrit. Eu am o relatie mnogama si sper sa fiu fericit cu o relatie monogama dar, din nou, ar trebui sa ne tinem mintile deschise pentru aranjamente alternative. Eu cred ca suntem cu totii atrasi de altii si ca este o emotie si un instinct uman natural. Nu uitati ca si partenerii multiplii si poligamia, la fel ca si bisexualitatea, e ceva natural."

"Atunci cand iubesti pe cineva, nu ar trebui sa-si suprime acel impuls pentru ca s-ar simti vinovata fata de mine sau pentru ca i-ar fi teama sa nu ma raneasca. Nu ar trebui sa ii fie frica sa mi-o spuna, si, cel putin, ar trebui sa fim deschisi la astfel de posibilitati. Nu m-am casatorit cu ea pentru a nu-i permite sa-si traiasca viata la maximum."

"[...] imbratisati tehnologia! Ia-ti permis sa intre in birourile, bucatariile, masinile, chiar si in buzunarele voastre, asa ca de ce nu si in dormitor? Daca e ceva ce v-ar putea face viata mai buna si imbunatati experienta, de ce sa nu profitati?"

Astea mi-au atras atentia fugitiv, cand o rasfoiam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
SurPrix
post Jul 29 2009, 05:27 PM
Post #453

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

QUOTE(Pink Lemonade @ Jul 29 2009, 06:10 PM) *
"[...] imbratisati tehnologia! Ia-ti permis sa intre in birourile, bucatariile, masinile, chiar si in buzunarele voastre, asa ca de ce nu si in dormitor?

Mai avea puţin şi propunea să-mi îmbrace şi lenjeria (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apreciez că e oarecum critic la adresa sex-ului

This post has been edited by Cindy: Jul 29 2009, 05:46 PM

+Quote Post
Cindy
post Jul 29 2009, 05:45 PM
Post #454

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Interesant...desi putin cam libertin in gandire.
Imbratisezi poligamia ok, dar inseamna sa ii ranesti pe cei din jur si prin urmare, s-ar putea sa fii nevoit sa nu mai fi nici macar monogam, ci singur! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dar pasajele sunt dragute.

+Quote Post
Bia
post Jul 29 2009, 05:56 PM
Post #455

make-up artist

Eu mai cred ca oamenii se simt raniti si din prisma educatiei si religiei. Adica oamenii de mici au fost obisnuiti cu porunci, sfaturi, etc. Cred ca sentimentul de a te simti ranit este indus in astfel de cazuri.

+Quote Post
Cindy
post Jul 29 2009, 06:06 PM
Post #456

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Da, cultura iti modeleaza caracterul, pe langa factorii proprii intrinseci.
Doar daca ne gandim la vechile popoare...

+Quote Post
Bia
post Jul 29 2009, 06:10 PM
Post #457

make-up artist

Da, ne gandim ca la inceputuri erau matroane. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 29 2009, 07:00 PM
Post #458

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De fapt erau preotese in temple, prostitutia "sacra" - matroanele au venit mai tirziu ceva... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 29 2009, 07:03 PM
Post #459

make-up artist

Deci noi, femeile, am venit cu ideea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
tiana
post Jul 29 2009, 07:44 PM
Post #460

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Iarasi, am plecat si va gasesc ciripind pe aici ca si pasarelele! (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)

Pink ,interesant punctul de vedere al omului!Dupa aproape 18 ani de casnicie, sa stii ca eu una sant de acord cu primele doua pasaje prezentate de tine.

+Quote Post

99 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:04 AM