![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai merge vreuna dintre voi la solar?
Iaca ce buba mare e cu ele... Solarul produce cancer de piele |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Maat,recunosc nici nu stiu cum arata un solar pe dinauntru!
Prefer o bronzare graduala la soare,atunci cand nu sant 35 de grade . |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mi-au placut niciodata. Si le-am urit cind mi-am reintilnit o cunostinta dupa vreo 8 ani, femeie care avea o fixatie cu solarul. Parca era un cartof zbircit.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Sincer,imi place de mine bronzata ,dar asa sant din mai pana prin septembrie ,asta e!
Ma tot bate gandul,cateodata iarna sa vizitez un solar ,dar ma opreste tot timpul cate ceva( o fi subconstientul?) Iar de cum arata abonatele la solar,brr ,no thank you! |
|
|
![]()
|
|
Tiana, ori sunt, ori sint. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sant nu exista. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ca bine zici ,Maat!
Mea culpa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, ma bucur ca ai rezolvat, Eram sigura ca era o functionara uituca sau nesimtita de vina.
Pink, imi place cum gandeste omul. Si imi place si felul cum o spune, nu cu suficienta macho, ci cu sinceritate si realism. Cat despre solar, il frecventam si eu cand stateam in Bucuresti, dar am renuntat si nu m-as mai duce. Am vazut si eu reportajul la tv si m-am speriat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu scrisesem cu vreo 3 ani in urma ca nu e bun, dar fetele m-au contrazis.
Dom`le, eu am fost o singura data, m-a durut capul si m-a mincat pielea de parca aveam riie, desi am stat putin si nici de "colorat" nu m-am colorat. In schimb am o cunostinta care de cind s-a apucat de practicat "sportul" asta s-a stafidit. Tenul ei arata mai batrin, de 5 ani de cind merge la solar parca a imbatrinit cu 15... Isi da seama si ea ca ii face rau, dar nici sa se lase nu vrea, ca-i "place culoarea"... Asa ca prefer sa ramin alba sau sa folosesc un autobronzant daca ma apuca pandaliile. De solar m-am lecuit. Exact la asta ma refeream si eu, Hasulica, moda asta o fi ea interesanta, dar daca nu ne face bine, care e cistigul? Ca-s "colorata" si plina de riduri ca un cartof obosit? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mai bine lipsa, plus ca se pare ca utilizarea solarului pe termen lung creste sansele de aparitie a cancerului la piele. Nu mi se pare un risc de neluat in seama. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai nou, ( de ce oare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) a aparut o noua metoda de "bronzare artificiala" (a fost un reportaj pe Discovery , parca!) , care pur si simplu te "picteaza' uniform cu autobronzant. 17girl, cred ca e mai sanatoasa, avind in vedere ca nu mai esti "bombardata" cu ultraviolete ci "vopsita" ca o masina cu o crema autobronzanta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ala, si majoritatea emisiunilor vazute de mine erau "contra" solar. O fi ceva la mijloc, nu prea iese foc fara fum. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Decat solar, mai bine crema autobronzanta si fond de ten. Pe mine m-au crezut toti o creola din cauza asta toata iarna, pe cand eu sunt alba ca hartia.
|
|
|
![]()
|
|
Si io, da` nu stau nici la soare sa ma pici cu ceara.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:14 PM |
|