IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXX, Conversatie
Cindy
post Jul 29 2009, 09:37 PM
Post #471

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

E asa de cald, ca sunt molesita raau de tot! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trebuie sa fac o tema, dar nu am nici un chef, nici spor.

Pe mine nu ma deranjeaza albiciunea, nu stiu de ce este asa pusa la colt, in favoarea bronzului, pielii aramii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 29 2009, 09:38 PM
Post #472

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu la soare stau, desi stiu ca nu face bine. Am si doua alune foarte periculoase pe burta, chiar as vrea sa ma duc la un dermatolog pentru asta. Dar nu stiu unde... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 29 2009, 09:45 PM
Post #473

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Gata cu solarul ca ma speriati.
Eu v-am zis ca aveam de gand sa fac o mezoterapie. Ei bine, un fost coleg de liceu mi-a taiat pofta. E la facultatea de medicina si au studiat la oncologie un caz de cancer de piele la o femeie mai pigmentata (ca mine). Cum de s-a ales cu asta? Ei bine, acidul hialuronic si substantele respective "dozate" pentru fiecare in parte sunt un mare bullshit. Nu-ti fac decat analiza de sange, nicidecum analiza a tesutului tegumentar (sau ceva de genul asta, imi vorbea in termenii lui). Oricum amestecatura si acidul respectiv ard celulita dar cauterizeaza si restul. In timp, pielea isi pierde functiile. E groaznic ce am auzit! Nu-mi vine sa cred. Mi-a mai zis ca aia iti fac cateva sedinte si ca intr-adevar au mare efect, sunt de impact! Dar daca se insista (ca na, pielea arata foarte bine) se ajunge la ce am scris mai sus. Acum ii multumesc lui al meu ca mi-a facut capul calendar sa nu ma mutilez cu tampenii. L-am urat de-o luna incoa de numa. Credeam ca e zgarcit!

+Quote Post
Cindy
post Jul 29 2009, 09:47 PM
Post #474

V.I.P.

Pink, eu mai scrisesem de Cellu M6. Am auzit ca ar fi foarte eficient aparatul asta...

+Quote Post
Bia
post Jul 29 2009, 09:50 PM
Post #475

make-up artist

Da, am vazut ce ai scris. Eu am facut Vacum si cred ca repet. Dar ala trebuie facut constant si efectele nu se vad foarte repede.

+Quote Post
Cindy
post Jul 29 2009, 09:55 PM
Post #476

V.I.P.

Mda, stiu, am si eu o prietena buna care face Vacuum si inca ceva impachetari in nu stiu ce. Era vanata saraca. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 29 2009, 10:00 PM
Post #477

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sincer, astea mi se par gaselnite ca sa ne umfle banii. Iar partea proasta e ca poti fi si periculoase...

+Quote Post
Cindy
post Jul 29 2009, 10:03 PM
Post #478

V.I.P.

Sa stii, prietena asta a mea lasa 10 milioane pe luna doar pe Vacuum si impachetari. Dar nah, ea spune ca e multumita si ca a slabit...

+Quote Post
Bia
post Jul 29 2009, 10:07 PM
Post #479

make-up artist

Si eu am fost partial multumita! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Al meu mi-a zis ca ma iubeste si asa dar nu pot sa cred asa ceva (poate-s eu de-a dreptul paranoica dar nu cred ca vrea sa incep sa cer bani pentru de-astea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ). Mie mi se pare foarte grav aspectul asta de coaja de portocala si gropite. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu m-am invinetit in primele sedinte. Apoi nu m-am mai invinetit si a aratat frumos. Am facut si sauna si impachetari cu namoluri nu stiu de care. Una peste alta, s-a vazut. masajele am auzit ca ajuta insa nu stiu cat de mult. Depinde si de gradul ei. Eu m-am studiat si cred ca am gradul 3, adica foarte avansat. Ma urasc pur si simplu. Vad ca sportul nu prea da rezultate.

+Quote Post
Diana.
post Jul 29 2009, 10:08 PM
Post #480

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pink, e aiurea sa ceri bani pentru orice, nu numai pentru asta.

+Quote Post

99 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:38 PM