![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Stiu ca e dar uite ca eu pe ai mei nu prea reusesc sa-i fac! Asta doar daca m-as intoarce la club si dac-o fac ma cert cu al meu groaznic si pe buna dreptate.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, si ea tot la inceputuri era vinetie.
Adevarul este ca nici eu nu cred in vorba te iubesc si asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca solutii exista, sa le folosim inteligent. In legatura cu cerutul de bani, mie mi-e jena sa cer de la un barbat, oricat de avut ar fi...Prefer sa saracesc eu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Orice pana la saracire. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu stiu ce am, sufar de buna dispozitie desi aparent ma cam urasc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) O fi de la pupazoii de se-nvart pe langa mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Exagerez si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar ieseam de exemplu intr-un timp cu un tip foarte bogat, cu firmele lui si nah, se mira el foarte tare ca eu voiam sa imi platesc consumatia si alte cumparaturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine sunt pupazoii? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bai, toti exi, dar toti! E de necrezut, niciodata nu mi s-a mai intamplat sa stea 3 exi la rand si sa ma sune toti 3 sa iesim in oras in aceasi seara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, plus profu de dans! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
P.S. nu se cunosc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ioi, face bine pentru self-esteem! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si ce le-ai spus?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca e ocupata, bine-nteles. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai i-am lasat in standby ca parca nu vreau sa ma reafisez in niciun fost grup, dar la o adica fac mofturi si schimb locatia, ce mama naibii! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Cred ca o sa ramana profu de dans, macar el nu se da asa pe fata la mine... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dar cum se da...pe spate? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cand a zis diana ocupata, m-am gandit la semnul de la usa de la buda cu "ocupat", in cazul meu ca am iubit. Dar daca e la mama dracu nu pot sa spun ca sunt "ocupata" sambata seara. Le-am zis ca mai am propuneri si ca revin cu un telefon. S-au tacanit toti de la caldura. Fierbe sangele in cap! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar la self esteem face bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu, se da asa mai fara apropos-uri directe. Se poarta ireprosabil, galant, imi deschide usa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bai, nu v-am zis, faza tare. Eu pe asta il stiu din clasa a 9-a si am iesit noi pe la 18 ani ai mei in oras. Asta sa imi deschida usa de la masina. Ce credeti ca am facut eu cand a venit spre mine???? Am tras de oglinda s-o deschid (credeam ca asta e scopul pentru care nu se duce direct la volan). Asta cica: "de ce ai facut asta? Sunt automate! Si veneam sa-ti deschid usa!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:33 PM |
|